Σταθερά ψηλά ο Καραλής στην Πράγα!

Σταθερά ψηλά ο Καραλής στην Πράγα!

Σταθερά ψηλά ο Καραλής στην Πράγα!

Ο Εμμανουήλ Καραλής, συνέχισε τις καλές φετινές εμφανίσεις του στο μίτινγκ της Πράγας.

 

Ο 16χρονος αθλητής επέστρεψε στην Τσεχία, εκεί όπου τον Μάιο βελτίωσε κατά ένα εκατοστό την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως στους Παίδες στο επί κοντώ με 5,55 μέτρα. 
 
Αυτή τη φορά αγωνίστηκε στο μίτινγκ της Πράγας που ξεπέρασε τα 5,31 μ. και κατέλαβε την έβδομη θέση. Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε με επιτυχημένο άλμα στα 5,11 μ., πέρασε με την τρίτη τα 5,31 μ. κι έπειτα άφησε τα 5,46 μ., προκειμένου να δοκιμάσει στα 5,56 μ. για νέο ρεκόρ. Οι προσπάθειες του στο συγκεκριμένο ύψος δεν ήταν έγκυρες, ωστόσο έδειξαν πως σύντομα ανέβει ακόμη υψηλότερα. 
 
Ο Καραλής θα συνεχίσει τους αγώνες εκτός συνόρων, αφού το Σάββατο (11/6)  θα πάρει μέρος σε Street Event στην Πολωνία, έπειτα θα βρεθεί στα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (25-26/6) και στις 28 του μηνός θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Λαντάου, στον τελευταίο του αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας του στην Τιφλίδα (14-17/7). 
 
Στο μίτινγκ της Πράγας αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Πατσουκάκης στο επί κοντώ, που δεν κατάφερε να υπερβεί τα 5,31 μ., ύψος που ξεκίνησε τον αγώνα του.

Best of internet