Πολυτιμότερος ο Τσιλιμπάρης!

Gazzetta team
Πολυτιμότερος ο Τσιλιμπάρης!

bet365

Μετά το κύπελλο ο Κώστας Τσιλιμπάρης πήρε και τον τίτλο του πολυτιμότερου στην Handball Premier.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη σεζόν για τον Φίλιππο Βέροιας ήταν ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο από την Ιταλική Μπολτσάνο και μέσα σε πέντε μήνες κατέκτησε το νταμπλ.


Όπως και στο κύπελλο τον Φεβρουάριο στο Λουτράκι, έτσι και στην Handball Premier, o 37χρόνος τερματοφύλακας αναδείχθηκε MVP μετά από ψηφοφορία των Δημοσιογράφων.


Ο Τσιλιμπάρης μάλιστα συνεχίζει να γράφει ιστορία, αφού αυτός ήταν ο 21ος τίτλος στην σπουδαία καριέρα του και 7ο νταμπλ με 6η διαφορετική ομάδα (Δούκας δύο φορές, Αθηναϊκός, Κονβερσάνο- Ιταλία, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Μπολτσάνο- Ιταλία, Φίλιππος Βέροιας)!


«Στο τέλος που η μπάλα βάρυνε, φάνηκε η εμπειρία του Φιλίππου, η οποία ήταν αδιαμφισβήτητη», σχολίασε ο Κώστας Τσιλιμπάρης, ενώ στην ερώτηση αν αισθάνεται δικαιωμένος που πήρε μεταγραφή στον Φίλιππο είπε: «Πρώτα απ’ όλα δικαιώθηκαν οι άνθρωποι που με έφεραν στον Φίλιππο ο Γιώργος Φύκατας και ο Γρηγόρης Σανίκης.

Είμαι χαρούμενος και περήφανος που φόρεσα την φανέλα αυτής της ιστορικής και μεγάλης ομάδας του ελληνικού χάντμπολ. Έβαλα πιστεύω και εγώ το… λιθαράκι μου σε αυτό το νταμπλ».

ΟΙ ΜVP ΤΗΣ HANDBALL PREMIER
2015-2016 Κώστας Τσιλιμπάρης (Φίλιππος Βέροιας)
2014-2015 Αλέξης Αλβανός (ΠΑΟΚ)
2013-2014 Χάρης Μάλλιος (Διομήδης Άργους)
2012-2013 Αλέξης Αλβανός (ΑΕΚ)
2011-2012 Γιώργος Ζαραβίνας (Διομήδης Άργους)
2010-2011 Χριστόφορος Μπακαούκας (ΑΕΚ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα