Πρωταθλητής ο Γρηγόρης Βόγλης στην υπερπήδηση

Πρωταθλητής ο Γρηγόρης Βόγλης στην υπερπήδηση

bet365

Ο Γρηγόρης Βόγλης αναδείχθηκε πρωταθλητής στην υπερπήδηση εμποδίων, στο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη μνήμη του Φρέντυ Σερπιέρη, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στην κατηγορία Ενηλίκων μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γρηγόρης Βόγλης του ΕΙΟ με την Quelly Briquedale, που με συνολικά 1,70 βαθμούς στους τέσσερις γύρους πήρε τον τίτλο του Πρωταθλητή για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ήταν και νικητής στο χθεσινό Grand Prix με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή. Δεύτερος Πρωταθλητής ήταν ο περσινός Πρωταθλητής Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur του ΙΟΘΡΑΚ με 9 βαθμούς και στην 3η θέση η Πρωταθλήτρια Ενηλίκων 2014, Μόνικα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με τον Amadu με 15,08 βαθμούς.

Πρωταθλήτρια Νέων Ιππέων επίσης για πρώτη φορά ήταν η Κατερίνα Λασκαρίδη του ΑΙΟΑΤ με την Charlotte με συνολικά 2,59 βαθμούς. Στην 2η θέση ήταν ο περσινός Πρωταθλητής Εφήβων, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου του ΙΑΟΦ με τον Secret Prince με 25,43 βαθμούς και στην 3η θέση ο Λουκάς Παπαδόπουλος του ΙΟΑ με τον Petrus με 36 βαθμούς. Νικητής στο Grand Prix Νέων Ιππέων ήταν ο Αλέξανδρος Κοκκώνης με τον Oscar de Semilly, μετά από μπαράζ με την Λασκαρίδη.

Στην Κατηγορία Εφήβων Πρωταθλήτριες και νικήτριες στο Grand Prix αναδείχθηκαν η Πάολα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με την Cleopatra με τους λιγότερους βαθμούς στους τέσσερις γύρους 6,54. Δεύτερη ήταν η Ιωάννα Τσόχα του ΑΙΟΑΤ με τον Go 4 it με 9,62 βαθμούς και τρίτος ο Αντώνης Αντωνίου του ΙΟΚΟΥΒ με τον Loon Illusion με 13,48 βαθμούς.

Στην κατηγορία Παίδων μία αμαζόνα από την Καλαμάτα και τον ΙΠΠΟΚ, η Μελίνα Πειμανίδη με τον Acapulca κατάφερε στην πρώτη της συμμετοχή στην κατηγορία να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια με 4 βαθμούς στους τέσσερις γύρους. Δεύτερος ήταν ο Σταύρος Θεοφανόπουλος του ΕΙΟ με τον Taquine du Vivier με 8 βαθμούς και τρίτη η Αθηνά Μάνου του ΙΟΕ με τον Donnar με 9 βαθμούς. Στην 1η θέση του Grand Prix ισοβάθμησαν δύο αθλητές του ΕΙΟ, η Χριστίνα Κωνσταντίνου με την Colour Line και ο Σταύρος Θεοφανόπουλος με τον Taquine du Vivier.

Στην Κατηγορία Αμαζόνων μετά τους τέσσερις γύρους νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Παράσχη του ΙΑΟΦ με την Calysta με τους λιγότερους βαθμούς ποινής 2,39 και ακολούθησαν στην 2η θέση η Αθανασία Χατζηπρίμου του ΙΟΒΟΠ με τον Z Akinos με 4 βαθμούς και στην 3η θέση η Πάολα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με τον Cobbydor με 5,87 βαθμούς. Στην 1η θέση του 4ου γύρου Grand prix ισοβάθμησαν δύο αμαζόνες με τον ίδιο χρόνο στο μπαράζ. Η Αθανασία Χατζηπρίμου με τον Zakinos και η Πάολα Μαρτίνη με τον Cobbydor.

Μετά το πέρας των αγώνων χθες η Ομοσπονδία τίμησε τη μνήμη του Φρέντυ Σερπιέρη, Επίτιμου προέδρου της, με αναφορές από το Πρόεδρο της ΕΟΙ, κ. Παράσχη, παλιούς συναθλητές και φίλους του, ενώ τις απονομές στους Πρωταθλητές έκαναν ο έκπτωτος Βασιλιάς Κωνσταντίνος, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, ο Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της ΕΟΕ και ο Ισίδωρος Κούβελος, Πρόεδρος της ΔΟΑ και πρώην Πρόεδρος της ΕΟΙ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα