Πρωταθλητής ο Σταυρουλάκης στο ντρεσάζ!

Gazzetta team
Πρωταθλητής ο Σταυρουλάκης στο ντρεσάζ!

bet365

Με το αγώνισμα freestyle μετά μουσικής ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία στο ιπποδρόμιο με άμμο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας και τον Στέλιο Σταυρουλάκη να κατακτά τη νίκη.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων μετά τα τρία αγωνίσματα Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao με συνολικό ποσοστό 65,82% και ακολούθησαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα δύο αμαζόνες, η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaello 4 με ποσοστό 65,39% και Αντωνία Τσαμάνδουρα με την Hope for the Future με ποσοστό 65,38%.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων μετά το πρωτάθλημα εφήβων πέρυσι, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι με την Djonas Figaro με συνολικό ποσοστό 62,34%.

Στην κατηγορία Εφήβων τον τίτλο της Πρωταθλήτριας πήρε η περυσινή πρωταθλήτρια Παίδων, Ελένη Ρέτσου με την Fairytale με συνολικό ποσοστό 65,13%.

Δεύτερη ήταν η Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre με ποσοστό 62,76% και Τρίτη η Ελισάβετ Μάικα με τον Sir Kavalier με ποσοστό 62,20%.
Στην κατηγορία παίδων πρωταθλητές αναδείχθηκαν η Δέσποινα Σιδηρά με τον Nocsley με ποσοστό 65,92%. Στην 2η θέση ήταν η Φοίβη Αλγιαννάκη με τον Cassian με ποσοστό 62,75% και στην 3η θέση η Ειρήνη Ρέτσου με την Grace 316 με ποσοστό 60,65%.

Το Πρωτάθλημα Ιππασίας 2016 Εις μνήμην Φρέντυ Σερπιέρη συνεχίζεται με το άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων και τους τελικούς των πρωταθλημάτων.

 

Τελευταία Νέα