Τα καλύτερα για το τέλος!

Τα καλύτερα για το τέλος!

Ο Σπύρος Γιαννιώτης ετοιμάζεται να κατακτήσει τον 31ο τίτλο του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος της καριέρας του, γεγονός που του προκαλεί συναισθηματική φόρτιση, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση του.

Τα καλύτερα για το τέλος!

«Από την ηλικία των 5 ετών συμμετέχω σε αγώνες κολύμβησης στις πισίνες. Την ερχόμενη εβδομάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι ο τελευταίος μου επίσημος αγώνας σε πισίνα. 

Ήδη αγωνιώ για αυτήν τη μοναδική εμπειρία, ενώ παράλληλα δεν μπορώ να κρύψω ότι με καταλαμβάνει και μία δόση μελαγχολίας.

Το κολύμπι είναι όλη μου η ζωή και η τελευταία μου αυτή συμμετοχή ίσως να είναι ότι πιο δύσκολο έχω κάνει έως τώρα», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, ο οποίος έπεσε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Ναυπλίου το 1998. Τότε νικητής αναδείχθηκε ο Άκης Οικονόμου, με την κυριαρχία του Κερκυραίου κολυμβητή να εδραιώνεται από την αμέσως επόμενη χρονιά. 

Ο Σπύρος Γιαννιώτης αφήνει τεράστια παρακαταθήκη για τα νέα παιδιά, όχι τόσο για τις επιτυχίες του αλλά για την ευγένεια και το ήθος του.

Best of internet