Στο τουρνουά κρίκετ ο Κοντονής

Στο τουρνουά κρίκετ ο Κοντονής

Στην έναρξη του πρώτου τουρνουά κρίκετ φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και του Μπαγκλαντές παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Στο τουρνουά κρίκετ ο Κοντονής

O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονή παραβρέθηκε στην έναρξη του πρώτου τουρνουά κρίκετ φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές, που διοργάνωσε η πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές στον Απιδεώνα Αχαϊας, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.

Μετά τη λήξη των αγώνων ο κ. Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ένα άγνωστο στην Ελλάδα άθλημα εξελίσσεται σε γέφυρα φιλίας μεταξύ των λαών και αποτελεί ευκαιρία, για την τοπική νεολαία, ώστε να έρθει πιο κοντά με τους οικονομικούς μετανάστες, οι οποίοι από ετών εργάζονται στη χώρα μας και έχουν δημιουργήσει μια αξιόλογη κοινότητα. Το κρίκετ δεν αποτελεί άθλημα της αποικιοκρατίας, αλλά επί ελληνικού εδάφους εξελίσσεται σε μοχλό κοινωνικής φιλίας και ενσωμάτωσης».

Η παρουσία του Υφυπουργού στο τουρνουά καταδεικνύει την προσήλωση της ελληνικής Κυβέρνησης στις αξίες της αλληλεγγύης, της φιλοξενίας, του ανθρωπισμού και της φιλίας ανάμεσα στους λαούς.

Best of internet