Αγωνιστικός οργασμός στα ταρτάν

Gazzetta team
Αγωνιστικός οργασμός στα ταρτάν

bet365

Αγωνιστική πανδαισία και αυτό το Σαββατοκύριακο για το στίβο, με τους Έλληνες αθλητές να αγωνίζονται σε Βέλγιο, Γιουτζίν, Καλαμάτα, Ηράκλειο, Κατερίνη, Τρίπολη και Θεσσαλονίκη!

Αρχής γενομένης από το Βέλγιο (Oordegem) όπου αναμένεται το Σάββατο 28 Μαΐου, 13 αθλητές και αθλήτριες κυρίως στις μεσαίες αποστάσεις και κορμό την ομάδα του Ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Παπαχρήστου η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στα Πυρηναία όρη.
Συγκεκριμένα στο μίτινγκ του Βελγίου θα αγωνιστούν στα 800μ Έλενα Φιλάνδρα, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Κώστας Βασιλάκης, Ανδρέας Στεργίου, Γιώργος Μποζοΐδης, στα 1.500μ Αναστασία Μαρινάκου, Ιωάννα Τριανταφύλλη, Ανδρέας Δημητράκης, Κώστας Νακόπουλος, Αγγελος Βασιλείου, Γιώργος Μηλιαράς ενώ στα 200μ θα αγωνιστούν η Άρτεμις Αναστασίου και ο Γιάννης Δουλγέρης
«Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε κάτω από πολύ καλές συνθήκες και όπως είχε σχεδιαστεί», είπε ο κ Παπαχρήστου και ελπίζει σε καλές επιδόσεις στον αγώνα αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Το Σάββατο ο Κώστας Φιλιππίδης θα αγωνιστεί στο Γιουτζήν των ΗΠΑ στο Diamond League.

Την ίδια ημέρα στο εσωτερικό πολλοί πρωταθλητές μας θα πάρουν μέρος στα «Παπαφλέσσεια» στη Καλαμάτα όπου αναμένονται να γίνουν καλές επιδόσεις (δείτε εδώ τις συμμετοχές) ενώ πιο κοντά στην Αθήνα, στο Λουτράκι θα διεξαχθούν τα «Θώδεια».

Την Κυριακή στην Τρίπολη θα γίνει το «Φεστιβάλ Ρίψεων» στο οποίο θα πάρουν μέρος οι, Μπατζάβαλης, Αναστασάκης, Κωστογλίδης, Μενγκλέμπεη, Μπουζιάνης, Ακτύπης , και πολλοί αθλητές από όλες τις κατηγορίες.

Επίσης το Σάββατο στο Ηράκλειο θα γίνουν τα «Ηράκλεια» όπου θα ισχύσουν τα όρια στις ρίψεις Ε/Ν και Π/Κ και στη Κατερίνη θα γίνουν τα «Δίια» ενώ τη Κυριακή θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη τα «Ζαχαριάδεια».

 

Τελευταία Νέα