Χάθηκε η πρόκριση στο Νότιγχαμ, απομένει η Αττάλεια

Χάθηκε η πρόκριση στο Νότιγχαμ, απομένει η Αττάλεια

Η προσπάθεια των Ελλήνων τοξοτών να εξασφαλίσουν την πρόκριση για το Ρίο δεν στέφθηκε με επιτυχία μέσω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Νότινγχαμ, ωστόσο θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία στην Αττάλεια.

Χάθηκε η πρόκριση στο Νότιγχαμ, απομένει η Αττάλεια

Στο ταμπλό των ανδρών ο Αλέξανδρος Καραγεωργίου ηττήθηκε στον πρώτο γύρο 6-0 από τον Ούγγρο Αρπάντ Μπάντα, ενώ την ίδια τύχη είχε και ο Κωνσταντίνος Γιάντσιος. Ο τελευταίος αποκλείστηκε από τον Ισπανό Μιγκέλ Πιγάρε Τρουχίγιο με το ίδιο σκορ. 

Στις γυναίκες η Αριάδνη Χόρτη στον πρώτο γύρο νίκησε 6-2 την Λάουρα Περάλα για να χάσει στην συνέχεια με 6-0 από την Βρετανή Πριόνι Πίτμαν με 6-0.

Η Ανατολή Γκορίλα πέτυχε μία νίκη στον πρώτο γύρο με 6-4 κόντρα στην Ιταλίδα Σινέντ Κάθμπερτ, όμως στην συνέχεια ηττήθηκε 7-1 από την Τσλεχα Ίνα Στεπάνο. 

Η πολύπειρη Ευαγγελία Ψάρρα, Νο 62 στο ταμπλό στον πρώτη γύρο νίκησε την Ρίνα Πάρνατ με 6-4, για να καμφθεί αμέσως μετά από την Ισπανίδα Νο 14 του ταμπλό, Αντριάνα Μαρτίν με 6-2.

Το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξασφαλίζουν οι μεταλλιούχοι της διοργάνωση, όπως ακριβώς θα συμβεί και στην Τουρκία 13-18 Ιουνίου. 

 

Best of internet