Χάθηκε η πρόκριση στο Νότιγχαμ, απομένει η Αττάλεια

Χάθηκε η πρόκριση στο Νότιγχαμ, απομένει η Αττάλεια

bet365

Η προσπάθεια των Ελλήνων τοξοτών να εξασφαλίσουν την πρόκριση για το Ρίο δεν στέφθηκε με επιτυχία μέσω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Νότινγχαμ, ωστόσο θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία στην Αττάλεια.

Στο ταμπλό των ανδρών ο Αλέξανδρος Καραγεωργίου ηττήθηκε στον πρώτο γύρο 6-0 από τον Ούγγρο Αρπάντ Μπάντα, ενώ την ίδια τύχη είχε και ο Κωνσταντίνος Γιάντσιος. Ο τελευταίος αποκλείστηκε από τον Ισπανό Μιγκέλ Πιγάρε Τρουχίγιο με το ίδιο σκορ.

Στις γυναίκες η Αριάδνη Χόρτη στον πρώτο γύρο νίκησε 6-2 την Λάουρα Περάλα για να χάσει στην συνέχεια με 6-0 από την Βρετανή Πριόνι Πίτμαν με 6-0.

Η Ανατολή Γκορίλα πέτυχε μία νίκη στον πρώτο γύρο με 6-4 κόντρα στην Ιταλίδα Σινέντ Κάθμπερτ, όμως στην συνέχεια ηττήθηκε 7-1 από την Τσλεχα Ίνα Στεπάνο.

Η πολύπειρη Ευαγγελία Ψάρρα, Νο 62 στο ταμπλό στον πρώτη γύρο νίκησε την Ρίνα Πάρνατ με 6-4, για να καμφθεί αμέσως μετά από την Ισπανίδα Νο 14 του ταμπλό, Αντριάνα Μαρτίν με 6-2.

Το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξασφαλίζουν οι μεταλλιούχοι της διοργάνωση, όπως ακριβώς θα συμβεί και στην Τουρκία 13-18 Ιουνίου.

 

Τελευταία Νέα