Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ η Τσιτσέροβα!

Gazzetta team
Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ η Τσιτσέροβα!

bet365

Θετικό σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε το δείγμα της Άννα Τσιτσέροβα, η οποία είχε κατακτήσει το «χάλκινο» μετάλλιο στο Πεκίνο, έπειτα από σχετικο επανέλεγχο του πραγματοποίησε η ΔΟΕ

Η «χρυσή» Ολυμπιονικής του Λονδίνου και «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008 στο άλμα εις ύψος, Άννα Τσιτσέροβα, βρίσκεται μέσα στη λίστα με τους 31 αθλητές των οποίων το δείγμα εμφανίστηκε θετικό σε απαγορευμένες ουσίες, έπειτα από σχετικό επανέλεγχο της ΔΟΕ.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο προπονητής της, Γιεβγκένι Ζαγκορούλκο, μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ΤASS.

«Πριν από τρεις ημέρες η Άννα ενημερώθηκε πως το δείγμα της από την ολυμπιάδα του Πεκίνο βρέθηκε θετικό. Αυτόν είναι το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε όταν θα επιβεβαιωθεί το συμβάν».

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους 31 αθλητές που έχουν βρεθεί ως τώρα θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες, η πλειοψηφία τους είναι Ρώσοι, ενώ συνολικά προέρχονται από 12 διαφορετικές χώρες και 6 διαφορετικά αθλήματα.

Σε ότι αφορά τώρα στους Ρώσους αθλητές, αυτοί που έχουν βρεθεί θετικοί για την ώρα από τον επανέλεγχο των δειγμάτων τους, είναι οι: Ντένις Νιζεγκορόντοφ (50χλμ. βάδην, 3η θέση), Αλεεξάντερ Πογκορέλοφ (δέκαθλο), Γεκατερίνα Βόλκοβα (3.000μ. στιπλ, 3η θέση), Ιβάν Γιούσκοφ (σφαίρα), Νεντέζντα Εβστγιούκινα (άρση βαρών, 3η θέση), Μαρία Σαΐνοβα (άρση βαρών, 2η θέση), Αλεξάντερ Κορνίλοφ (κωπηλασία), Μαρία Αμπακούμοβα (ακόντιο, 2η θέση) , Ίνγκα Αμπίτοβα (10.000μ) , Ντενίς Αλεξέεβ (400μ., 3η θέση) , Γιούλια Τσερμοσάνσκαγια (4Χ100μ., 1η θέση) , Άνα Τσιτσέροβα (άλμα εις ύψος, 3η θέση),Τατιάνα Φίροβα (4Χ400μ., 2η θέση),Αναστασία Καπάτσίνσκαγια (4Χ400μ., 2η θέση).

 

Τελευταία Νέα