Έκαναν το πρώτο βήμα για Ρίο!

Έκαναν το πρώτο βήμα για Ρίο!

bet365

Δύο ελληνικά πληρώματα εξασφάλισαν απευθείας πρόκριση στον τελικό της προολυμπιακής ρεγκάτας, που διεξάγεται στη Λουκέρνη και διεκδικούν μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, πρόκειται για την τετράκωπο ελ. βαρών άνευ και το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.

Η ελληνική λέμβος επανδρωμένη από τους Στέφανο Ντούσκο, Γιαννη Πέτρου, Σπύρο Γιάνναρο και Θωμά Καραμήτρο τερμάτισε στην πρώτη θέση στα προκριματικά με χρόνο 6:01.70 και πέρασε απευθείας στον τελικό του αγωνίσματος.

Εκεί θα επιδιώξουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις, που θα τους δώσουν την πρόκριση για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 19.30.

Γεωργία Δημάκη και Αναστασία Βόντζου τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στα προκριματικά με χρόνο 7:02.750 και πήραν πρόκριση απευθείας στον τελικό, o οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 12:42 της προσεχούς Τρίτης (24/05)

Στο μεταξύ το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, με τους Γιώργο και Λευτέρη Κόνσολα προκρίθηκε στα ημιτελικά, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της προκριματικής σειρά με χρόνο 6:28.08. Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί αύριο (23/05) στις 17:42.

Τέλος, ο Παναγιώτης Μαγδάνης τερμάτισε 5ος με 7:27.350 στα προκριματικά του σκιφ και 4ος στα ρεπεσάζ με χρόνο 7:28.97, επομένως το ταξίδι για το Ρίο τελειώνει για εκείνον πρόωρα.

 

Τελευταία Νέα