Κι όμως ο Νόλε έχασε!

Κι όμως ο Νόλε έχασε!

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ηττήθηκε 6-3, 6-3 στον τελικό του Μάστερς της Ρώμης από τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος φρόντισε να κάνει το ωραιότερο δώρο γενεθλίων στον εαυτό του!

Αυτός είναι ο πρώτος φετινός τίτλος για τον κορυφαίο Βρετανό τενίστα, ο οποίος έβαλε τελεία στο σερί 14 συναπτών νικών του Νόλε.

Ο Νο 1 που σίγουρα δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα, έκανε ότι περνά από το χέρι του για να ανακόψει την πορεία του Μάρεϊ προς τον τίτλο, όμως δεν τα κατάφερε με το... μοιραίο να έρχεται έπειτα από 1 ώρα και 36 λεπτά.

Παράλληλα, ο Άντι Μάρεϊ μείωσε το αρνητικό εις βάρος του ρεκόρ κόντρα στον Σέρβο σε 23-10, κατακτώντας τον 36ο τίτλο καριέρας (36-19) και μόλις 3ο σε χωμάτινες επιφάνειες. Η πρώτη φορά που ο Σκωτσέζος πρωταθλητής πανηγύρισε στο χώμα ήταν πέρυσι σε Μαδρίτη και Μόναχο.

Ο Μάρεϊ πήρε επιτέλους την εκδίκηση του από τον Τζόκοβιτς, ο οποίος του στέρησε το τρόπαιο στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, καθώς και στο Masters της Μαδρίτης την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι, έγινε ο πρώτος Βρετανός τενίστας στην ιστορία της Οpen Era που πανηγυρίζει τον τίτλο στην «αιώνια πόλη».

Σε ότι αφορά στο ματς ο Μάρεϊ προηγήθηκε 3-1 και 4-1 και κατάφερε να κλείσει το σετ χωρίς να απειληθεί. Αντίστοιχη ήταν και η εικόνα του δεύτερου σετ, όπου ο Βρετανός έκανε μπρέικ στο 5ο γκέιμ προηγούμενος 3-2 για να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα