Οι κορυφαίοι άλτες στον Άγιο Κοσμά

Gazzetta team
Οι κορυφαίοι άλτες στον Άγιο Κοσμά

bet365

Με την συμμετοχή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας κλειστού στο τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου και άλλων ξένων πρωταθλητών θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 14 Μαΐου στο στάδιο του Αγίου Κοσμά ο αγώνας αλμάτων που είναι αφιερωμένος στον Ρόμπερτ Εμιγιάν.
Ο μεγάλος αθλητής από την Αρμενία υπήρξε κάτοχος του Ευρωπαϊκού ρεκόρ με 8,86μ., στο άλμα σε μήκος επί 30 χρόνια!
Μαζί με την Παπαχρήστου, τριπλούν, θα αγωνιστεί και η Αλεξούλη στο μήκος ενώ θα συμμετάσχουν μεταξύ των άλλων και οι Αθλήτριες από την Βουλγαρία η Andriana Banova (τριπλούν) με επίδοση 14.34μ και η Amalia Shatoyan από την Αρμενία με επίδοση 6.35 στο άλμα σε μήκος.
Ο πρωταθλητής Γαλλίας στο μήκος Sdiri Salim με επίδοση 8.42 και ο Πρωταθλητής Ευρώπης στους Παίδες το 2014 από την Αρμενία Levon Aghasyan με επίδοση 16.48 στο Τριπλούν και ο Ρουμάνος Staicu Cristian Iulian με επίδοση 7.63 στο μήκος καθώς και πολλοί άλλοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.
Σεμινάριο Αλμάτων από τον Ρόμπερτ Εμιγιάν
Την Παρασκευή 13/5/2016 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί στον Άγιο Κοσμά σεμινάριο Αλμάτων για προπονητές και αθλητές.
Ο μεγάλος Αρμένιος αθλητής βρίσκεται στην Ελλάδα εν όψει του διεθνούς αγώνα αλμάτων που διοργανώνει στις 14 Μαΐου ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας στον Αγιο Κοσμά και είναι αφιερωμένος στον μεγάλο αυτό αθλητή Ελληνικής καταγωγής. Ετσι ο ΣΕΓΑΣ δεν θα μπορούσε να αφήσει "ανεκμετάλλευτη" την παρουσία του στη χώρα μας και διοργανώνει σεμινάριο στο οποίο θα είναι κεντρικός ομιλητής καταθέτοντας τις εμπειρίες και τις γνώσεις του.
Ο Ρομπέρτ Εμιγιάν γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1965, στο Γκιουμρί της Αρμενίας. Υπήρξε αθλητής στο άλμα σε μήκος, με μεγάλες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις ενώ παραμένει κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ από το 1987 με άλμα 8,86μ.
Νέο Ωρολόγιο Πρόγραμμα
Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής οι διοργανωτές αποφάσισαν να κάνουν τροποποιήσεις στο ωρολόγιο πρόγραμμα. Το τελικό είναι το παρακάτω

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΥΨΟΣ

ΕΠΙ-ΚΟΝΤΩ

ΜΗΚΟΣ

ΤΡΙΠΛΟΥΝ

15.30

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

16.30

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΚΑ

ΑΝΔΡΩΝ

ΕΦΗΒΩΝ

ΠΑΙΔΩΝ

17.00

80 μ. ΠΚ Α

17.30

ΑΝΔΡΩΝ

ΕΦΗΒΩΝ

ΠΑΙΔΩΝ

17:45

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

18.30

ΑΝΔΡΩΝ

ΕΦΗΒΩΝ

ΠΑΙΔΩΝ

ΠΠΑ

18.45

80 μ. ΠΠ Α

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

19.30

ΑΝΔΡΩΝ

ΕΦΗΒΩΝ

ΠΑΙΔΩΝ

 

Τελευταία Νέα