H παραμονή παίζεται στις Συκιές

Gazzetta team
H παραμονή παίζεται στις Συκιές

bet365

«Θάνατος σου, η ζωή μου» είναι το παιχνίδι Φοίβος Συκεών- ΧΑΝΘ για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Handball Premier. Πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου στις, αφού θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία.

Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας πόντος (Φοίβος 8, ΧΑΝΘ 7) με αυτή του Νίκου Μάντζου να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά και ένα παιχνίδι ακόμα την 5η αγωνιστική απέναντι στον Πανελλήνιο στην Κυψέλη.

Η ομάδα του Ευθύμη Πιπελίδη από την άλλη πλευρά, την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό, κάτι που σημαίνει ότι θέλει μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει 100% την παραμονή.
Η ΧΑΝΘ υπό αυτά τα δεδομένα βολεύεται ακόμα και με τον ένα βαθμό, αφού με ισοπαλία ή νίκη κόντρα στους «Ολυμπιονίκες» μένει στην κατηγορία.

Αγωνιστικά ο Φοίβος αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού ιδιαίτερα αμφίβολος είναι ο Βότσης. Ο Μέτσης θα παίξει, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ από τραυματισμό προέρχεται και ο Ορφανουδάκης. Από την άλλη πλευρά η ΧΑΝΘ θα παραταχθεί πλήρης.

«Καθοριστικό»
Ο τεχνικός του Φοίβου Συκεών Εύθυμης Πιπελίδης σχολίασε: «Το ματς είναι καθοριστικό. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και να διαχειριστούμε κατάλληλα τον αγώνα. Πιστεύω θα έχουμε λίγο παραπάνω άγχος από τη ΧΑΝΘ, λόγω έδρας. Δεν θέλουμε το παιχνίδι να επηρεαστεί από εξωγενείς παράγοντες. Ελπίζουμε να κερδίσει ο καλύτερος». Για το αν ο Φοίβος έχασε ευκαιρίες να αποσπαστεί περισσότερους βαθμούς από τη ΧΑΝΘ μέχρι το μεταξύ τους παιχνίδι, είπε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά, αλλά δεν κοιτάμε πίσω. Θα κάνουμε τον απολογισμό μας, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτή την στιγμή έχουμε στο μυαλό μας μόνο το αυριανό παιχνίδι».

«Θα δώσουμε και την ψυχή μας»
Ο αρχηγός της ΧΑΝΘ Κώστας Παντελίδης επεσήμανε: «Πάμε μόνο για την νίκη. Θα δώσουμε και την ψυχή μας. Από πλευράς εμπειρίας έχουμε τον πρώτο λόγο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αφού παίζουμε εκτός έδρας. Έχουμε εκμεταλλευτεί το ρεπό μας και δύο εβδομάδες δουλεύουμε για αυτό το ματς. Σε αυτούς τους αγώνες οι τακτικές δεν παίζουν ρόλο. Μετράει το πάθος, η δύναμη και η θέληση».

ΑΕΡΩΠΟΣ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (14/5, 18:00)
Στις 18:00 θα παίξουν επίσης Αερωπός Έδεσσας και Πανελλήνιος σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει την 7η θέση του πρωταθλήματος.

Βαθμολογία Πλέι άουτ (3η αγωνιστική)
7. Αερωπός Έδεσσας 14
8. Πανελλήνιος 13
9. ΑΕΚ 13 (+0,5)
10. Φοίβος Συκεών 8 (+0,5)
11. ΧΑΝΘ 7
*O Αρχέλαος αποχώρησε από την Β’ φάση και υποβιβάστηκε στην Α2 Ανδρών

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα