Summer time!

Gazzetta team
Summer time!

bet365

To 1o τουρνουά του 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ θα διεξαχθεί στην Καρδία Θεσσαλονίκης το διάστημα 16-18 Μαΐου.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Beach Handball, από 16 έως τις 22 Μαΐου στην Καρδία Θεσσαλονίκης, στις πρότυπες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports club.

Η τελική φάση των αγώνων έχει προγραμματιστεί από τις 20 έως τις 22 Μαΐου με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων του ευρωπαϊκού Beach Handball, όμως από τις 16 έως και τις 18 Μαΐου «πρόβα τζενεράλε» της σπουδαίας αυτής, γιορτής του αθλήματος, θα αποτελέσουν οι αγώνες Pre-EBT 2016.
Ήδη οριστικοποιήθηκαν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, το οποίο έχει ενταχθεί τόσο στο ευρωπαϊκό σιρκουί, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα του Beach Handball.


Συγκεκριμένα, πέντε ομάδες ανδρών και πέντε γυναικών θα… πατήσουν άμμο στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports club προϊδεάζοντας το κοινό της Θεσσαλονίκης κι όχι μόνο για το τι θα επακολουθήσει.

Οι ανδρικές ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες Pre-EBT 2016 είναι οι εξής:
G.A.S. KILKIS AKROPOLIS από την Ελλάδα, BEACH BOYS 2012-A.C. KIKLOPES ALEXANDROUPOLIS από την Ελλάδα, A.C. PONTIOI KILKIS «GOLDEN WAVES» από την Ελλάδα, S.C. EKATERINODAR από τη Ρωσία και BHT AUTO FORUM PETRA PLOCK από την Πολωνία.


Αντίστοιχα, οι γυναικείες ομάδες είναι από την Ελλάδα, A.C. SPARTACUS GOALBET, GREECE UNDER-16, AOA KASTORIAS και UNDER-16 GREECE και η KANONIERKY από τη Σλοβακία.

 

Τελευταία Νέα