Η ΕΟΙ τιμά τη μνήμη του Φρέντυ Σερπιέρη

Gazzetta team
Η ΕΟΙ τιμά τη μνήμη του Φρέντυ Σερπιέρη

bet365

Ο Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας τιμά τη μνήμη του Φρέντυ Σερπιέρη με την αφιέρωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος 2016 στη μνήμη του και τη θέσπιση ετήσιου επάθλου.

Αναλυτικά το ψήφισμα της ΕΟΙ: «Το ∆ιοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας κατά τη συνεδρίαση του της 10 Μαΐου 2016 μετά το θάνατο του Φρέντυ Σερπιέρη Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Ιππασίας και Επίτιμο Α’ Αντιπρόεδρο της ∆ιεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας, εκφράζει τη βαθειά λύπη του για την απώλεια του, καθώς και ολόκληρης της Ελληνικής Ιππασίας, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και όραμα για περισσότερο από μισό αιώνα αθλητικά και διοικητικά, αναδεικνύοντας τη σε σημαντικό άθλημα στη χώρα μας και καθιερώνοντάς τη στη διεθνή ιππική σκηνή. Η συμβολή του ανεκτίμητη όχι μόνο στην Ιππασία αλλά και στον Αθλητισμό γενικότερα, καθώς και στο Ολυμπιακό Κίνημα. Η χαρισματική

προσωπικότητα, η αυθεντική ευγένεια, το ήθος και η εντιμότητά του θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων και το όραμά του θα εμπνέει πάντα την Ελληνική Ιππασία.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού της μνήμης του, το ∆ιοικητικό Συμβούλιο

της ΕΟΙ αποφασίζει :

1. Να αφιερωθεί στη μνήμη του το Πρωτάθλημα 2016

2. Να θεσπιστεί ετήσιο Έπαθλο στη μνήμη του

3. Τη δωρεά του συμβολικού ποσού των πεντακοσίων (500) ευρώ για τους

σκοπούς της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας ΓΑΛΙΛΑΙΑ της Ιεράς

Μητρόπολης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής

4. Τη κοινοποίηση του παρόντος Ψηφίσματος στον Τύπο».

 

Τελευταία Νέα