Ουγγαρία - Ελλάδα 13-10

Gazzetta team
Ουγγαρία - Ελλάδα 13-10

bet365

Την πρόκρισή της στην Τελική φάση του World League (Super Final), που θα γίνει στο Huizhou της Κίνας 21-26 Ιουνίου, πέτυχε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, έστω και σχετικά αγχωτικά...

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 13-10 από την Ουγγαρία, στο Σέντες, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Ομίλου της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης, ισοβάθμισε στους 15 βαθμούς με τους Μαγυάρους, αλλά παίρνει εκείνη την πρωτιά και την πολυπόθητη πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, καθώς είχε νικήσει την σημερινή αντίπαλό της με τέσσερα γκολ διαφορά (12-8) στον αγώνα του Α' γύρου του Ομίλου στην Πάτρα.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και βρέθηκε να προηγείται με 5-3, αλλά στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο ισοφαρίστηκε και κινδύνεψε καθώς οι Ούγγροι επιχείρησαν να ξεφύγουν στο σκορ, έφτασαν στα τρία γκολ διαφορά, αλλά δεν έφτασαν ποτέ τα τέσσερα που χρειαζόταν.

Για την Ελλάδα κορυφαίοι σκόρερ ήταν οι Γιάννης Φουντούλης (5 γκολ) και Βλαχόπουλος (4).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 13-10

Οκτάλεπτα: 2-4, 5-2, 2-2, 4-2.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ζαλάνκι 1, Βάμος 3, Χοσνιάνσκι 2, Βάργκα Ντάνιελ 1, Βάργκα ντένες 4, Χαράι 2.

ΕΛΛΑΔΑ: Φουντούλης 5, Ποντικέας 1, Βλαχόπουλος 4

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα