Υπερηχητικός Εξακουστίδης, ταρακούνησε την Ρουμανία! (vid)

Υπερηχητικός Εξακουστίδης, ταρακούνησε την Ρουμανία! (vid)

bet365

Φανταστικός ο Σταύρος Εξακουστίδης, ο οποίος στην τρίτη του εμφάνιση στο Superkombat της Ρουμανίας πανηγύρισε τη δεύτερή του νίκη, κόντρα στον Σπέτκου, τον οποίο και έριξε κάτω δύο φορές!

Τι κι αν το κοινό ήταν με τον Σπέτκου; Ο Σταύρος Εξακουστίδης... έκλεισε τα αυτιά του και στόχευσε στον στόχο του: να ρίξει πολύ ξύλο στον αντίπαλό του. Και το έκανε.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του Παναγιώτη Δρίνα, από την αρχή μέχρι το τέλος είχε τον έλεγχο του αγώνα. Σε μερικές εκρήξεις του Σπέτκου έδειξε ολύμπια ψυχραιμία και απαντούσε με τα δυνατά του χτυπήματα. Δύο εξ αυτών μάλιστα τον έριξαν στο ρινγκ.

Στον πρώτο γύρο ένα δεξί βρήκε τον Σπέτκου και τον έριξε κάτω, όπως στον δεύτερο γύρο. Ο αντίπαλός του ζαλίστηκε και μαζί μ' αυτόν και το κοινό! Απόλυτα δίκαιη η νίκη του λοιπόν!

Πλέον, ο Σταύρος Εξακουστίδης αναμένεται στην Ελλάδα, όπου και μετά την αναγκαία ξεκούρασή του, θα συνεχίσει την προετοιμασία του για τη μεγάλη ρεβάνς με τον Καρούσο, για το No Limits.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα