Oλυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-3

Gazzetta team
Oλυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-3

bet365

Ο Ολυμπιακός νίκησε 11-3 τη Βουλιαγμένη στον πρώτο τελικό και απομένουν δύο νίκες για να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στον 1ο τελικό και χρειάζονται πλέον δυο νίκες για να κατακτήσουν το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

H σειρά των τελικών μεταφέρεται τώρα στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, όπου το ερχόμενο Σάββατο (14/5, 19:00), οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν ξανά με την Βουλιαγμένη με στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες, ώστε να έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τρίτο παιχνίδι της σειράς στις 21 Μαΐου στο Παπαστράτειο (19:00).

Γούνας: «Σημαντικό ότι κερδίσαμε»

Ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το σημαντικό για εμάς ήταν ότι κερδίσαμε στον 1ο τελικό καθώς επίσης και το ότι παίξαμε καλά. Ήμασταν αρκετά δυνατοί στην άμυνα όπως στα περισσότερα ματς και για αυτό κερδίσαμε εύκολα. Στην επίθεση έχουμε αρκετές λύσεις και έρχονται τα γκολ που χρειαζόμαστε».

Γεννηδουνιάς: «Συνεχίζουμε με προσήλωση στους στόχους μας»

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Αυτή την περίοδο θέλουμε να προετοιμαζόμαστε όσο γίνεται καλύτερα για το Final Six και φυσικά να πετύχουμε τις 3 νίκες που απαιτούνται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε δουλεία ακόμα να κάνουμε και συνεχίζουμε με προσήλωση στους στόχους μας».

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-3

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 3-1, 2-0

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 3, Βλαχόπουλος 1, Γούνας 4, Δερβίσης 1, Φουντούλης 1, Ποντικέας 1,

Βουλιαγμένη: Καπότσης 1, Αφρουδάκης 1, Καλαϊτζής 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα