Δυνατές εμφανίσεις ο Τζωρτζάκης στη Σερβία

Gazzetta team
Δυνατές εμφανίσεις ο Τζωρτζάκης στη Σερβία

bet365

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης στη Σερβία, όπου με την εθνική ομάδα ποδηλασίας δρόμου, συμμετείχε στον διεθνή αγώνα Beograd-Banjia Luka κατηγορίας UCI 1.2, στον οποίο πήραν μέρος 120 ποδηλάτες.

Ο Τζωρτζάκης -που πήγε από την Γαλλία στην Σερβία- έκανε την καλύτερη εμφάνιση παίρνοντας την 4η και 7η θέση στους δύο αγώνες, θέσεις που συνοδεύτηκαν με βαθμούς UCI, τους οποίους χρειαζόμαστε για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

«Τα παιδιά στάθηκαν με αξιώσεις, έκαναν καλή εμφάνιση και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο Πολυχρόνης ήταν σίγουρα ο αθλητής μας που πήγε καλύτερα, ενώ σταθήκαμε άτυχοι που την δεύτερη μέρα δεν μπόρεσε να αγωνισθεί ο Γιώργος Μπούγλας», συμφώνησαν οι συνοδοί Μιχάλης Φαραντάκης και Φώτης Ζέγκλης.

Το Σάββατο (23/04), πρώτη μέρα των αγώνων, στα 135 χλμ. ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης αποσπάσθηκε για 100 χλμ. περίπου, με ακόμα 8 αθλητές και τελικά τερμάτισε 4ος. Ακολούθησαν οι Γιώργος Μπούγλας 22ος, Ζήσης Σούλιος 24ος, Γεώργιος Νείλας 44ος, Παναγιώτης Χριστόπουλος 45ος και Μιχάλης Μαυρικάκης 58ος

Την Κυριακή (24/04), δεύτερη μέρα της διοργάνωσης, ο αγώνας των 194 χλμ έγινε με κακές καιρικές συνθήκες, με κρύο και βροχή. Την καλύτερη εμφάνιση έκανε και πάλι ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης που τερμάτισε 7ος, ενώ ακολούθησαν ο Ζήσης Σούλιος (13ος) και πιο πίσω οι υπόλοιπο Έλληνες, με εξαίρεση τον Γιώργο Μπούγλα που δεν μπόρεσε να αγωνισθεί λόγω ίωσης.

 

Τελευταία Νέα