1000άρης ο Κοκώνης!

Gazzetta team
1000άρης ο Κοκώνης!

bet365

Ο Νίκος Κοκώνης έφτασε τα 1.000 γκολ στη Handball Premier και πρόσθεσε ένα ακόμη ορόσημο στη σπουδαία καριέρα του.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε στο ντέρμπι κόντρα στο Φίλιππο, στο Μακροχώρι της Βέροιας, ο Νίκος Κοκώνης έγραψε το 19-22. Ιδιαίτερο γκολ, καθώς ήταν το 1.000ο στη μεγάλη κατηγορία για τον 34χρονο πίβοτ που είναι παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές του τμήματος Handball του ΠΑΟΚ.

«Είναι κάτι σημαντικό, όμως ακόμη πιο σημαντική ήταν η νίκη μας επί του Φιλίππου. Είπαμε ότι θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έως το τέλος των play off. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά», τόνισε στο paokhandball.gr και πρόσθεσε ότι «το 1.000ο γκολ είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στην οικογένειά μου. Όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Το Handball είναι ομαδικό άθλημα, μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Στην εύλογη ερώτηση για το ποιο γκολ ξεχωρίζει από τα 1.000, η απάντηση ήρθε άμεσα: «Το γκολ με το τελευταίο πέναλτι στον περσινό τελικό του πρωταθλήματος με τον Διομήδη. Ακόμη βλέπω μπροστά μου τους συμπαίκτες μου να τρέχουν για να με αγκαλιάσουν και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου».

Τα 1.000 γκολ του Νίκου Κοκώνη μεταφράζονται σε 581 τέρματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, 57 γκολ με τα χρώματα του Αθηναϊκού και 362 γκολ με την ομάδα που ξεκίνησε το Handball, τον ΒΑΟ. Από το 2006 έως το 2008 είχε αγωνιστεί στην Ισπανία με τη Γκρούπο Σιγκάρσι της Χιχόν.

Ο Κοκώνης θα τιμηθεί από το τμήμα Handball του ΠΑΟΚ για το επίτευγμά του στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των play off με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στις 14 Μαΐου στη Μίκρα. Εκεί θα πάρει και το χειροκρότημα που τόσο πολύ αξίζει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα