To No Limits «Star Wars» δεν είχε όρια (pics)

Gazzetta team
To No Limits «Star Wars» δεν είχε όρια (pics)

bet365

Όλα όσα είχε υποσχεθεί η διοργανώτρια, Γωγώ Μπιτάκου του κορυφαίου και ιστορικότερου fight show της χώρας, έζησαν και με το παραπάνω, οι χιλιάδες θεατές που παρευρέθησαν στο Ολυμπιακό Πυγμαχίας ‘’Γιώργος Στεφανόπουλος’’, στο Περιστέρι, για να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια του δημοφιλούς και βραβευμένου θεσμού No Limits .

Σπουδαίοι αγώνες Kick Boxing, Πυγμαχίας, Muay Thai, mma, ένταση, αδρεναλίνη, συγκίνηση, πολλές εκπλήξεις και όπως πάντα ένα φαντασμαγορικό show που πλαισίωνε την καλύτερη όπως ισχυρίστηκαν οι επαΐοντες, αγωνιστική κάρτα του No Limits.

Από νωρίς το πρωί είχε στηθεί στο χώρο το καινούργιο εντυπωσιακό ring, κατασκευής Ηλία Μαστρανδρέα, διαστάσεων 9 Χ 9(μεγαλύτερο και από το Ολυμπιακό ring) που κυριαρχούσε επιβλητικό στο χώρο.

Το μεσημέρι ξεκίνησαν οι διασυλλογικοί αγώνες μεταξύ ανερχόμενων ταλέντων από διακεκριμένες σχολές της Αττικής που λίγο πριν τις 19:00 ολοκληρώθηκαν , με επιδείξεις πάλης και Brazilian Jiu Jitsu.Τις εντυπώσεις έκλεψε η 9χρονη Άννα-Μαρία Τριφύλλη που όπως όλα δείχνουν θα απασχολήσει πολύ στο μέλλον..

Στις 20:00 ακριβώς ξεκίνησε το επίσημο επαγγελματικό show με ένα υπέροχο βίντεο που παρουσίαζε τις πιο σημαντικές στιγμές του No Limits στα δέκα χρόνια, με τις κατάμεστες διοργανώσεις σε Ολυμπιακά Στάδια, Εθνικά, Κάστρα, Θέατρα σε όλες τις μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδος. Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του 27ου No Limits, Χρυσάνθη Πατέρου, κάλεσε στο ring την ψυχή του No Limits , την promoter Γωγώ Μπιτάκου, που συγκινημένη περπάτησε ανάμεσα στους πρωταθλητές που αναδείχτηκαν από το θεσμό και δέχτηκε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο από τον καθένα.

Η promoter ευχαρίστησε τον κόσμο που με την αγάπη του όλα αυτά τα χρόνια κράτησε ζωντανό το θεσμό, τους μαχητές της διοργάνωσης που έδιναν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για τη διοργάνωση , τις σχολές και το κοινό , τόνισε πως η έμπνευση για όλα ήταν πάντα ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σταμάτης Μπιτάκος, που με το αστείρευτο αγωνιστικό πάθος συνέβαλε καθοριστικά στη διάδοση και εδραίωση του θεσμού και υποστήριξε πως θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να βρούμε το μαχητή που έχουμε μέσα μας προκειμένου να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας που κινδυνεύει και είναι υπό κατοχή!

Στη συνέχεια και προς τιμή των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκαν στην Κίναρο, Κωνσταντίνο Πανανά, Αναστάσιο Τουλίτση, Ελευθέριο Ευαγγέλου, όλοι οι συντελεστές , καλεσμένοι και θεατές τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και τιμητική πλακέτα δόθηκε στον πατέρα του Τουλίτση, Κωνσταντίνο, που παρευρέθηκε μαζί με το δεύτερο γιο του και βαθιά συγκινημένος ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο αδυνατώντας από την συναισθηματική φόρτιση να μιλήσει.

Για την προσφορά τους στην προώθηση του δυναμικού αθλητισμού, τιμήθηκαν επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, ο Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Συνδέσμου Πυγμαχίας και Ολυμπιονίκης Γιώργος Στεφανόπουλος και ο μεγάλος kickboxer Δημήτρης Βασιλειάδης.

Οι οχτώ μάχες που ακολούθησαν ξεσήκωσαν το ένθερμο κοινό και το κάθε ζευγάρι ξεπερνούσε το προηγούμενο σε δύναμη, ένταση , αγωνία, έκρηξη. Όλα κοντινά παιχνίδια με υψηλού επιπέδου αθλητές που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους, μάχες που θα ζήλευαν και τα κινηματογραφικά πλατό!

Οι Muay Thai μαχητές Κώστας Σαρκίρης vs Άγγελος Μάρκου, Αντώνης Πολυχρόνης vs Χρήστος Τσατσάι, Τεό Γιαννόπουλος vs Δήμος Ασημακόπουλος έδειξαν με απαράμιλλο πάθος τη μαγεία της συναρπαστικής τέχνης του muay thai σε μάχες καταιγιστικών χτυπημάτων μέχρι τέλους.

Στον πυγμαχικό αγώνα ,υπό την αιγίδα του ΣΕΠ, που γράφτηκε στα επίσημα αρχεία της EBU, πρωταγωνίστησε ο πυγμάχος σύμβολο, Βαγγέλης Χατζής, ο μοναδικός μονόχειρας πυγμάχος στον κόσμο, που ηττήθηκε από τον εκπληκτικό Λαρισαίο πυγμάχο, Γιάννη Μπιρμπίλη. Ο νικητής στο τέλος γονάτισε μπροστά στον Χατζή, κάνοντας όλο το στάδιο να νιώσει ρίγη συγκίνησης, θέλοντας να τονίσει πόσο υπερβατικό και πρωτοφανές είναι αυτό που κάνει ο Χατζής να παίζει πυγμαχία με ένα χέρι, δείχνοντας σε όλους πως με θέληση και επιμονή όλα είναι εφικτά.

Ο μεγαλύτερος Εμπορικός και Βιομηχανικός Όμιλλος της χώρας , ‘’Ελληνικά Πετρέλαια’’ θα χρηματοδοτήσει το Χατζή προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να αγωνιστεί στην Αμερική, συμφωνία που σφράγισε με την παρουσία του, στη διοργάνωση και Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας ΕΛΠΕ, κ.Ρομπέρτο Καραχάννας.

Πολύ δυνατή, στη συνέχεια και η μάχη ΜΜΑ, μεταξύ του Ελληνοτυνήσιου Γιάννη Bachar και του Γιάννη Αναγνωστόπουλου, όπως και η kick boxing αναμέτρηση μεταξύ Θανάση Καρούσου και Γιώργου Μουστάκη.

Στο co-main event ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κανείς το βλέμμα του ούτε για ένα δευτερόλεπτο, πάνω από το ring , αφού η μάχη Κ-1 , μεταξύ Γιάννη Μανωλά και Μάριου Μπλάνα, με αμοιβαία ανταλλαγή αδυσώπητων χτυπημάτων και ταυτόχρονη ωστόσο, εντυπωσιακή ένδειξη αλληλεγγύης, άμιλλας και σεβασμού , με το ήθος και την αξιοπρέπεια δυο αληθινών πολεμιστών, κέρδισε την προσηλωμένη προσοχή και του πιο αδαούς θεατή.

Δεν θα μπορούσε μια τέτοια σπουδαία διοργάνωση να ολοκληρωθεί παρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η τελευταία μάχη διεθνούς ενδιαφέροντος μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή Φλοριάν Μάρκου και του Hasan Toy(NL/TUR), απέδειξε ότι και μέσα στην Ελλάδα μπορούμε να δούμε μάχες που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα μεγάλα promotion του εξωτερικού.

Μετά από τρεις γύρους υψηλής τεχνικής, πληθώρας εναλλαγής χτυπημάτων και ασύγκριτης επιθετικότητας, τον τίτλο διατήρησε στη μέση του, φορώντας ξανά τη ζώνη του No Limits, ο Φλοριάν Μάρκου, ανοίγοντας μετά από αυτή την επικράτηση εύκολα πλέον το δρόμο για μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Την απονομή του τίτλου έκανε ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου, της κορυφαίας αλυσίδας στο χώρο του Fitness, YAVA, κ.Δημήτρης Παπαδογεωργάκης.

Στη διοργάνωση παρευρέθη επίσης ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου Ιατρικού Κέντρο Αθηνών, κ.Νίκος Μόσχος. Το Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης συμπεριλήφθηκε πρόσφατα μεταξύ των 22 καλύτερων Ιατρικών Κέντρων στον κόσμο , ως προς την ανάπτυξη της αθλητιατρικής, ανακηρύχθηκε συνεργαζόμενο Κέντρο της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Αθλητιατρικής, κορυφαία διάκριση για τη χώρα ,από τη FIMS, επίσημο σύμβουλο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Επίσημος χορηγός και του No Limits ως προς την πρόληψη και αποκατάσταση των μαχητών.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία του μεγάλοι αθλητές όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, με λαμπρή καριέρα στην Αμερική Μιχάλης Αρναούτης, ο Ολυμπιονίκης Αντώνης Γιαννούλας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής grappling Γιώργος Κατσινόπουλος, καθώς και ο γγ Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και πρώην αθλητής της πάλης, κ.Δημήτρης Καζάκης.

Όλοι οι μαχητές του No Limits, αγωνίστηκαν με τα κορυφαία γάντια Persani, που εγγυώνται πάντα την ασφάλειά τους, ενώ την άψογη διαχείριση κοινού και την ασφάλεια των θεατών εγγυήθηκε η γνωστή Base Safety First.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, του ΣΕΠ και του Βυζαντινού Target Sport Club και σε λίγες μέρες θα μεταδοθεί από τη NOVA, σε περιγραφή Χρήστου Γάτση και Γιώργου Περγιάλη.

Τελικά, όπως λέει και το μήνυμα του θεσμού, η Ελληνική Ψυχή …δεν έχει όρια!!!

 

Τελευταία Νέα