Νέο μπέρδεμα με ΜακΓκρέγκορ! (pic)

Gazzetta team
Νέο μπέρδεμα με ΜακΓκρέγκορ! (pic)

bet365

Ο Κόνορ ΜακΓρέγκορ ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (25/4) πως η ρεβάνς του με τον Ντίαζ θα γίνει κανονικά, ωστόσο λίγο αργότερα ο πρόεδρος της UFC 200 διέψευσε τον Ιρλανδό.

Ο πρόεδρος της UFC 200 ανακοίνωσε πριν από δύο ημέρες πως ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλον αθλητή στη ρεβάνς του με τον Ντίαζ, λόγω της ανεξήγητης συμπεριφοράς του που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό το τελευταίο διάστημα.

Ο ίδιος ο Μακ Γκρέγκορ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανακοίνωσε τη Δευτέρα (25/4) πως επιστρέφει κανονικά, ευχαριστώντας θερμά τον Ντάνα Ουάιτ για την αλλαγή της απόφασής του, ωστόσο λίγο αργότερα ο πρόεδρος της UFC διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός, δημιουργώντας νέα σύγχυση.

«Όλα τα μέσα συνεχίζουν να με ρωτούν σχετικά με αυτό το θέμα. Δεν ξέρω πόσες ακόμα συνεντεύξεις Τύπου θα πρέπει να δώσω για να ξεκαθαρίσω οριστικά πως ο αγώνας έχει ματαιωθεί. Πρέπει να το αποδεχτείτε και εσείς που εργάζεστε στα μέσα, αλλά και ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του,

 

Τελευταία Νέα