Στα προημιτελικά ο Ράφα

Gazzetta team
Στα προημιτελικά ο Ράφα

bet365

Ο Ραφαέλ Ναδάλ νίκησε 6-2, 6-2 τον συμπατριώτη του Άλμπερτ Μοντάνιες και πήρε το «εισιτήριο» για τους «8» του Barcelona Open.

O «ματαδόρ» δεν πτοήθηκε από την καθυστέρηση έναρξης του παιχνιδιού λόγω βροχής και με εξαιρετική εμφάνιση από τα παλιά πήρε τη νίκη.

Ο κάτοχος 8 τίτλων στη Βαρκελώνη φαίνεται να έχει αφήσει πίσω για τα καλά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη του στο χώμα, έπειτα και από την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου για φέτος στο Monte-Carlo Rolex Masters την περασμένη εβδομάδα.

Επόμενος αντίπαλος του Ναδάλ στα προημιτελικά θα είναι ο Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος πέρυσι τον είχε αποκλείσει συνολικά τρεις φορές, μία εκ των οποίων στον τρίτο γύρο της Βαρκελώνης.

«Παίζει σπουδαίο τένις τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει όλα τα χτυπήματα, πολύ καλό φόρχαντ και πολύ καλό μπακχαντ. Είναι πολύ γρήγορος. Και θα κυνηγήσει winners από διαφορετικά σημεία του γηπέδου. Πρεπει να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο ύψιστο επίπεδο αν θέλω να έχω ευκαιρίες. Θα προσπαθήσω», δήλωσε ο Ναδάλ, αναφερόμενος στον επικείμενο αντίπαλο του.

Σε ότι αφορά στον κάτοχο του τίτλου, Κέι Νισικόρι νίκησε 6-3, 7-5 τον Ζερεμί Σαρντί και συνεχίζει ακάθεκτος για την υπεράσπιση του θρόνου του.

Aναλυτικά τα αποτελέσματα του τρίτου γύρου

Fabio Fognini (ITA-12) - Viktor Troicki (SER 8) 6 -3, 6 -2
Andrey Kuznetsov (RUS-16) - Radek Stepanek (TSJ Qualifying) 6 -2, 6 -4
Benoît Paire (FRA 6WC) - Pablo Cuevas (URU-9) 6 -2, 6 -4
Malek Jaziri (TUN) - Alexander Zverev (GER) 7-5, 6 -4
Alexandr Dolgopolov (OEK-11) - Karen Khachanov (RUS) 6 -4, 7 -5
Rafael Nadal (SPA-1) - Albert Montañes (SPA WC) 6 -2, 6 -2
Philipp Kohlschreiber (GER-10) - Feliciano Lopez (SPA 7) 6- 7 (5), 7 -5, 6 -3
Kei Nishikori (JAP-2) - Jérémy Chardy (FRA-13) 6 -3, 7 -5

 

Τελευταία Νέα