Γέμελος: «Θέλει να είναι πρώτος και στο ντους»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Γέμελος: «Θέλει να είναι πρώτος και στο ντους»

bet365

Σπύρος Γιαννιώτης και Νίκος Γέμελος φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή EΡT Sports, με τον ομοσπονδιακό προπονητή, να λέει χαριτολογώντας ότι ο αθλητής του «θέλει να είναι πρώτος και στο ντους».

«Είναι σπάνιο για Έλληνα αθλητή να έχει τόσο πάθος για τη νίκη και να μην φοβάται την δουλειά προκειμένου να πετύχει το στόχο του. Θέλει να είναι πρώτος και στο ντους», είπε ο Γέμελος και ξέσπασαν όλοι σε γέλια και πρόσθεσε: «Ακόμη και τώρα στα 36 του καταφέρνει και βελτιώνεται από προπόνηση σε προπόνηση. Ίσως έχει κύτταρα υπεραιωνόβιου».

Από την πλευρά του ο Σπύρος Γιαννιώτης επεσήμανε αναφορικά με το πρόγραμμα σκληρής προπόνησης που ακολουθούν: «Είμαστε σε περίοδο φουλ προετοιμασίας. Αυτή την περίοδο κολυμπάω γύρω στα 17χλμ την ημέρα, ενώ την εβδομάδα τα χιλιόμετρα κυμαίνονται μεταξύ 75-90χλμ».

Eνδιαφέρον είχε και η παρέμβαση του προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου, από την Αρχαία Ολυμπία, ο οποίος ενόψει της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας δήλωσε: «Εδώ βρίσκονται περισσότεροι φιλοξενούμενοι από το εξωτερικό από κάθε άλλη φορά. Θα πρέπει ορισμένοι να βάλουν πίσω τον ελληνικό εγωισμό τους και να καθίσουν στις πίσω θέσεις ώστε μπροστά να καθίσουν οι ξένοι καλεσμένοι, οι οποίοι θα είναι και οι άξιοι πρεσβευτές της ιδέας ανά τον κόσμο».

Τέλος, ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε ότι ανυπομονεί για τη στιγμή που θα παραλάβει πρώτος την Ολυμπιακή Φλόγα.

 

Τελευταία Νέα