Νίκη και προβάδισμα η Βουλιαγμένη

Gazzetta team
Νίκη και προβάδισμα η Βουλιαγμένη

bet365

Προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό πήρε η Βουλιαγμένη η οποία επικράτησε με 12-10 του Παναθηναϊκού και θέλει ακόμα μία νίκη για να τα καταφέρει.

Θεωρήθηκε και όχι άδικα ως το πιο σημαντικό ζευγάρι των ημιτελικών, με δεδομένη την σίγουρη πρόκριση του Ολυμπιακού στο άλλο. Αναφερόμαστε σε αυτό της Βουλιαγμένης με τον Παναθηναϊκό με την ομάδα του Λαιμού να παίρνει το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό επικρατώντας με 12-10 των «πράσινων» σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Οι... μπέμπηδες θέλουν μια ακόμα νίκη με το επόμενο ματς να γίνεται την Πέμπτη στο Ιλίσιο όπου αν κερδίσουν οι «πράσινοι» θα υπάρξει και τρίτο το Σάββατο στον Λαιμό.

Όσον αφορά τον πρώτο ημιτελικό ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ-γκολ ως το 9-10, όταν οι γηπεδούχοι με ένα 3-0 σερί έκαναν το 12-10 και πήραν την σημαντική νίκη.

Η Βουλιαγμένη είχε 5/11 στον παίκτη παραπάνω, ο Παναθηναϊκός 4/9, ενώ στο ημίχρονο ο τεχνικός των «μπέμπηδων» άλλαξε τερματοφύλακα, με τον Μανώλη Ζερδεβά να αντικαθιστά τον Κωνσταντίνο Τσαλκάνη

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 4-4, 3-1.

Βουλιαγμένη (Λούδης): Χρ. Αφρουδάκης 4, Καπότσης 4, Κοπελιάδης 1, Ελμισιάν 1, Παπαδόγκωνας 1, Κοπελιάδης 1

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Πρίμορατς 2, Δήμος Δερμιτζάκης 1, Καρούντζος 4, Βιτέλλας 1, Κονγουέι 1, Γ. Αφρουδάκης 1

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα