Βουλιαγμένη - Ματαρό 5-6

Gazzetta team
Βουλιαγμένη - Ματαρό 5-6

bet365

Παρά την υπερπροσπάθεια και έχοντας κόντρα διαιτησία η Βουλιαγμένη ηττήθηκε στον τελικό του LEN Trophy από την Ισπανική Ματαρό και κατέλαβε την δεύτερη θέση στην διοργάνωση.

Πήγε στην Ισπανία και στο φάιναλ φορ του LEN Trophy με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Αρχικά νίκησε στον ημιτελικό την Ζέντες με 12-9 και έδειξε έτοιμη για το 6ο Ευρωπαϊκό στην ιστορία της. Δυστυχώς όμως για την Βουλιαγμένη λογάριαζε χωρίς τους διαιτητές στον τελικό. Και λέμε διαιτητές γιατί ουσιαστικά αυτοί την νίκησαν και όχι η Ισπανική Ματαρό που επικράτησε με 6-5 και πήρε την κούπα.

Μέσα στην έδρα τους οι ισπανίδες είχαν την διαιτησία μαζί τους, κέρδισαν όχι μία και δύο αλλά 15 αποβολές από την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου και έτσι η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να πετύχει κάτι το οποίο σύμφωνα με την εικόνα στην πισίνα μπορούσε, αλλά δεν την άφησαν να το κάνει, να κατακτήσει δηλαδή το Κύπελλο.

Από την άλλη υπήρξε Ελληνίδα που κατέκτησε το τρόπαιο, καθώς στην Ματαρό αγωνίζεται η Μενέκου που πέτυχε και ένα γκολ στην αναμέτρηση. Μια αναμέτρηση που ήταν μεγάλο ντέρμπι με τα κορίτσια της Καμμένου να μπαίνουν πολύ δυνατά και να προηγούνται με 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, τις γηπεδούχες να αντιδρούν και στο δεύτερο με ένα 2-0 να παίρνουν προβάδισμα το9 οποίο με την βοήθεια της διαιτησίας κράτησαν και πήραν τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-2, 2-1, 0-1

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 1, Ξενάκη 1, Κοντογιάννη 1.

Ματαρό: Μπενέκου 1, Καμπράι 2, Γκίμπσον 1, Λάουρα Λόπεζ 2

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ούγγρικη Ζέντες η οποία κέρδισε (14-14 κανονικός αγώνας) – στα πέναλτι – τη ρώσικη Ουραλότσκα με 18-15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα