ΝΟ Καλαμακίου - ΓΣ Ηλιούπολης 5-4

Gazzetta team
ΝΟ Καλαμακίου - ΓΣ Ηλιούπολης 5-4

bet365

Στην Α2 κατηγορία υδατοσφαίρισης ανδρών βρίσκεται από σήμερα ο ΓΣ Ηλιούπολης, που ηττήθηκε με 5-4 από το ΝΟ Καλαμακίου στο κολυμβητήριο του Αλίμου, στο μοναδικό μεταξύ τους αγώνα των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Αλέξη Σταικόπουλου, που είχε νικήσει σε αμφότερα τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου πέτυχε την τρίτη της νίκη επί της ομάδας της Ηλιούπολης, παραμένοντας στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του πρωταθλήματος.

Πλέον θα αγωνιστεί στις 25 Απριλίου για τις θέσεις κατάταξης 9η – 10η με αντίπαλο το Παλαιό Φάληρο, όπως και ο ΓΣ Ηλιούπολης με τη ΝΕ Πατρών, για τις θέσεις κατάταξης 11η – 12η.

Στο αγωνιστικό μέρος, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, η ομάδα του Καλαμακίου ευτύχησε να προηγηθεί με 5-1, κάνοντας εμφανή την ανωτερότητά της έως το τρίτο οκτάλεπτο, στο τέλος του οποίου το σκορ ήταν 5-2.

Η ομάδα της Ηλιούπολης, στην τελευταία περίοδο αντέδρασε και μείωσε στο γκολ (5-4), με τους Ζώρζο και Λύκαρη, ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης, είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει έχοντας απανωτά δοκάρια, το σκορ όμως δεν άλλαξε κάτι που σήμανε τον υποβιβασμό της.

Χωρίς αντικατάσταση για βιαιοπραγία αποβλήθηκε ο Πέτρος Δουδέσης του ΝΟ Καλαμακίου, στο 4:48 του τρίτου οκταλέπτου.

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 5-4

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-0, 1-1, 0-2

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Καφετζόπουλος 1, Κατσαούνης 2, Αφρουδάκης 1, Αλεβίζος 1.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Λύκαρης 1, Λάζαρης 1, Ζώρζος 1, Κολύβας 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα