Έτοιμοι για το Προολυμπιακό

Gazzetta team
Έτοιμοι για το Προολυμπιακό

bet365

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού πλησιάζει και σε λίγες μέρες στη Σερβία θα πραγματοποιηθεί το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης στην Πάλη.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί με 12 αθλητές και αθλήτριες και οι ελπίδες να εξασφαλίσει ολυμπιακές προκρίσεις είναι πολλές.

Το τουρνουά της Σερβίας είναι το πρώτο από τα τρία Προολυμπιακά τουρνουά που θα διεξαχθούν και ο μεγάλος στόχος είναι η Ελληνική Πάλη να έχει μία πολυπρόσωπη αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Το Προολυμπιακό τουρνουά θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 17 Απριλίου και οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στην Ελευθέρα Πάλη είναι: Νίκος Αρουζμανίδης (65κ.), Αλέξανδρος Σαμανίδης (74κ.), Τιμοφέι Ξενίδης (86κ.) και Γιάννης Αρζουμανίδης (125κ.).

Στην ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Πέτρος Μανουηλίδης (75κ.), Ηλίας Μπούκης (85κ.), Γιώργος Κουτσιούμπας (98κ.) και Ξενοφώντας Κουτσιούμπας (130κ.).
Στις Γυναίκες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας οι: Μαρία Πρεβολαράκη (53κ.), Αγόρω Παπαβασιλείου (63κ.) και Μαρία Λουΐζα Βρυώνη (69κ.).

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Παναγιώτης Βεκρής, ενώ οι προπονητές που θα ταξιδέψουν στη Σερβία είναι οι: Αμιράν Καρντάνοβ, Pariyaei Mohsen και συνοδός αποστολής ο Σωτήρης Πετράκης. Τέλος στη Σερβία θα βρεθεί ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Λιάκος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα