Run Greece με 4.500 δρομείς στο Ηράκλειο

Gazzetta team
Run Greece με 4.500 δρομείς στο Ηράκλειο

bet365

Αυξημένο ενδιαφέρον από τους Κρητικούς για το «Run Greece», με τις συμμετοχές να αγγίζουν τις 4.500.



Ο ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός εγγραφών υποχρεώνει την οργανωτική επιτροπή να κλείσει το σύστημα εγγραφών και οι πολύ λίγες θέσεις που μπορεί να υπάρξουν μόνο για τα 5 και 10 χλμ, θα δοθούν κατά προτεραιότητα στους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας από το «Κέντρο εγγραφών – Παράδοσης αριθμών» το Σάββατο 16 Απριλίου στο Παγκρήτιο στάδιο – θύρα 1 από ώρα 10.00 μέχρι εξαντλήσεώς τους.


Από τον παραπάνω χώρο θα πρέπει να περάσουν όλοι οι δρομείς για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το αντίστοιχο μπλουζάκι που θα τρέξουν.


Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την Κυριακή το πρωί πριν από τους αγώνες δεν θα γίνονται εγγραφές και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα δρομέα χωρίς αριθμό.


Λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού συμμετοχών, έχουν προβλεφθεί αυξημένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας των αγωνιζομένων αλλά και των πολιτών που θα κατέβουν στους δρόμους του Ηρακλείου, για να εμψυχώσουν με την παρουσία τους και να χειροκροτήσουν τους δρομείς και περιπατητές.
Την Κυριακή 17/4 και από ώρα 07.00 μέχρι 14.00 περίπου, οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί για την κυκλοφορία των οχημάτων και περιλαμβάνονται στη διαδρομή που θα διασχίσουν οι 4.500 – 5.000 συμπολίτες μας είναι:


Εκκίνηση Αγώνων: Αρχή Λεωφόρου Δικαιοσύνης (μπροστά από την Περιφέρεια Κρήτης) - Πλατεία Νικ. Φωκά- 25ης Αυγούστου (πεζόδρομος) – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων - Νεάρχου – Συμβολή Νεάρχου και Δουκώς Μποφώρ ( σιντριβάνι Ο.Λ.Η.)- Στροφή γύρω από το σιντριβάνι – Νεάρχου - Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Παραλιακή Λεωφόρος Σοφ. Βενιζέλου - Αρχ. Μακαρίου- Νικ. Πλαστήρα- Συμβολή Νικ. Πλαστήρα με τις οδούς Έβανς και Πεδιάδος (Πύλη Ιησού – καινούργια πλατεία) – Πλατεία Κύπρου - Χαρ. Τρικούπη – Λεωφόρος Δημοκρατίας.
Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας, στη συμβολή της Λεωφ. Δημοκρατίας με τις οδούς Πεδιάδος – Αβέρωφ και Ανεμογιάννη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
10.00: 10.000 μ.
11.30: Παιδικός αγώνας 900 μ.
11.45: 5.000 μ.

 

Τελευταία Νέα