Πρωτιά για Αντωνιάδη

Πρωτιά για Αντωνιάδη

Πρωτιά για Αντωνιάδη

O Δημήτρης Αντωνιάδης κατέκτησε μία ακόμη νίκη στον αγώνα Salcano MTB που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Άλσος Βεΐκου, με τη μάχη ανάμεσα τον ίδιο και τον Περικλή Ηλία να μαίνεται για τα καλά. 

Ο 24χρονος ποδηλάτης ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε αναδειχθεί νικητής σε αγώνα στο Ισραήλ, κάλυψε τις 10 στροφές σε χρόνο 1:48.39 αφήνοντας πίσω του τον Χαρούν Μολλά με τον ίδιο χρόνο και τον Θόδωρο Πετρίδη με 1:51.43.

Η Ελλάδα έχει σχεδόν εξασφαλίσει μία θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην ορεινή ποδηλασία, καταλαμβάνοντας την 21η θέση στην ολυμπιακή κατάταξη με τις 23 πρώτες χώρες να παίρνουν το «εισιτήριο» για το Ρίο και τις προκρίσεις να κλειδώνουν τέλος Μαΐου. Τη θέση αυτή διεκδικούν οι Περικλής Ηλίας και Δημήτρης Αντωνιάδης, με τον τελευταίο να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα έχοντας τερματίσει δεύτερος σε αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, τρίτος στο Νόβισαντ και πρώτος στη Σμύρνη.

Οι δύο αθλητές βρίσκονται πολύ κοντά στην ατομική κατάταξη με τον Ηλία να προηγείται καταλαμβάνοντας την 38η θέση με 683 βαθμούς και τον Αντωνιάδη να ακολουθεί στην 43η με 643 βαθμούς. 

Στον τελευταίο αγώνα ο Ηλίας δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω προβλήματος υγείας. 

Best of internet