Αφρουδάκης: «Να είμαστε όλοι εκεί»

Αφρουδάκης: «Να είμαστε όλοι εκεί»

bet365

Την Κυριακή (10/4) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης και ο νυν πρόεδρος, Χρήστος Αφρουδάκης καλεί τους συναδέλφους του να δώσουν το «παρών», για να δυναμώσει η δική τους φωνή, για να δημιουργήσουν πιο στέρεες βάσεις για τις γενιές που ακολουθούν.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Σ.Ε.Α.Υ. (Δημ. Γούναρη 78 , -1 όροφος, Άνω Γλυφάδα στις 11:00) και καλούνται να μετάσχουν στη διαδικασία αθλητές και αθλήτριες απ' όλη την επικράτεια.

Ζητούμενο σύμφωνα με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας των ανδρών είναι να υπάρχει εκπροσώπηση απ' όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία και όχι μόνο από τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη.

«Δεν είχαμε, δεν έχουμε και δεν θα έχουμε ποτέ τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του κακώς εννοούμενου ελληνικού συνδικαλισμού περασμένων δεκαετιών.

Πιστεύω ότι η μεγάλη συμμετοχή θα δυναμώσει το ΣΕΑΥ, γιατί είναι γεγονός ότι είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με άλλα αθλήματα, αναφορικά με την οργάνωση και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων μας.

Όσο πιο συσπειρωμένα είναι τα όργανα μας, το οποίο προϋποθέτει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό μελών, τόσο τα προβλήματα μας ακούγονται περισσότερο.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν σε διάφορους τομείς και είμαι της θέσης ότι η φωνή των πρωταγωνιστών πρέπει να εισακούγεται στα κέντρα λήψης αποφάσεων, την πολιτεία, τις εθνικές και διεθνείς ομοσπονδίες. Οι αθλητές πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν γιατί είναι η βάση και η κορυφή της πυραμίδας του αθλητισμού.

Σκοπός είναι μέσα από αυτές τις διαδικασίες, στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος άπαντες εάν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να διαμορφώσουμε πιο γερές βάσεις για τις επόμενες γενιές. Να μπορέσουν τα παιδιά που έρχονται να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, αντιμετωπίζοντας λιγότερες δυσκολίες.


Θέλω να διευκρινίσω ότι την Κυριακή μπορούν να έρθουν και να γίνουν μέλη άπαντες, απλώς δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν ενηλικιωθεί. Για το καλό όλων μας λοιπόν, να είμαστε όλοι εκεί».

 

Τελευταία Νέα