Στον Άνθιμο η εθνική εφήβων

Gazzetta team
Στον Άνθιμο η εθνική εφήβων

bet365

Επίσκεψη στην Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, σε ειδικό σχολείο και το Δήμαρχο της πόλης πραγματοποίησε η Εθνική Εφήβων με την ευκαιρία της παρουσίας της στην πρωτεύουσα του Έβρου για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Βουλγαρία.

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος έδωσε τις ευλογίες του στους νεαρούς αθλητές και τους μίλησε για την αξία του να αγωνίζεσαι και να έχεις πάντα πίστη και θέληση.

Ο σεβασμιότατος χάρισε από ένα κομποσκίνι και ένα βιβλιαράκι σε όλα τα μέλη της αποστολής, ενώ από την πλευρά της η Ομοσπονδία μέσω των εκπροσώπων της Γενικού Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη και Προέδρου των Εθνικών ομάδων Κώστα Αλεξιάδη, παρέδωσαν στον Μητροπολίτη μία φανέλα της Εθνικής και μία μπάλα με τις υπογραφές των αθλητών.

Μετά την Μητρόπολη η αποστολή της Εθνικής επισκέφθηκε το Εθνολογικό Μουσείο και οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια και σπουδαία ιστορία της Θράκης.

Οι διεθνείς αθλητές έτυχαν πολύ όμορφης υποδοχής από τους ανθρώπους του ειδικού σχολείου, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή με τους μαθητές να τραγουδούν και να χαίρονται με την ψυχή τους.

Οι διεθνείς αθλητές με την σειρά τους μοίρασαν δώρα στους μαθητές του σχολείου, ενώ ο Πρόεδρος των Εθνικών Ομάδων Κώστας Αλεξιάδης παρέδωσε στον υποδιευθυντή του σχολείου και προπονητή του Αστέρα Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Μαλκόπουλο μια φανέλα και μία μπάλα της Εθνικής ομάδας για να κοσμεί το σχολείο.
Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης ευχαρίστησε όλους για την υποδοχή, κάλεσε τους μαθητές το απόγευμα στο γήπεδο, ενώ τόνισε ότι η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος είναι πολύ ευαίσθητη και έχει πραγματοποιήσει πολλές κοινωνικές δράσεις.

Τέλος, δεκτή από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη έγινε η αποστολή η ομάδα. Ο Δήμαρχος χαιρέτισε έναν έναν τους αθλητές της ομάδας και δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε κάθε συνεργασία με την Ομοσπονδία και θα κάνει ότι χρειαστεί, ώστε το χάντμπολ να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο στην περιοχή, δίνοντας παράλληλα τα εύσημα στον υπεύθυνο χάντμπολ του Συλλόγου Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Δημήτρη Χαραλαμπάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι υπόδειγμα παράγοντα.


Μάλιστα ο Δήμαρχος με την ευκαιρία της παρουσίας της Εθνικής, βράβευσε τον διεθνή αθλητή και αριστούχο μαθητή Χάρη Καραβασίλη για την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων.
Από πλευράς της Ομοσπονδίας ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης παρέδωσε στον Δήμαρχο μία ιστορική εμφάνιση της Εθνικής Ανδρών –υπογεγραμμένη από τους διεθνείς- που την φορούσε ο σπουδαίος Αλέξης Αλβανός σε ένα από τα τελευταία του παιχνίδια με την «γαλανόκευκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα