Είστε έτοιμοι για... Throwdown; (gTV)

Είστε έτοιμοι για... Throwdown; (gTV)

Είστε έτοιμοι για... Throwdown; (gTV)

Το κλειστό του Φαλήρου είναι έτοιμο να υποδεχθεί για δεύτερη χρονιά το Athens Throwdown και η Χριστίνα Βραχάλη πήγε στους ειδικούς για να μάθει από κοντά τι σημαίνει... crossfit!

Το τριήμερο 22-24 Απριλίου, το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβον Ντο) θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους διεθνείς αγώνες crossfit, Athens Throwdown 2016.

350 από τους καλύτερους αθλητές θα αγωνιστούν σε 6 κατηγορίες, για όλες τις ηλικίες, με τους άντρες και τις γυναίκες να αγωνίζονται ξεχωριστά: Elite (ανεξαρτήτως ηλικίας), Scaled (ανεξαρτήτως ηλικίας), Masters (35-39), Masters (40-44), Masters (45+) και Teenage (16-18).

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους θεατές, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση 34 CrossFit γυμναστήρια από την Ελλάδα και την Κύπρο: 13 από την Αθήνα (Porto Box Piraeus, CrossFit Chalandri, CrossFit White Box, CrossFit Mad Hall, Cross Garage, CrossFit Coast, CrossFit Royal, Sports Performance Training, Gazi CrossFit, Athens Lions Box, CrossFit Piraeus, CrossFit South Factory, Σtigma Box), 1 από τη Χαλκίδα (CrossFit Chalkida), 1 από την Πάτρα (CrossFit Patra), 1 από την Καλαμάτα (CrossFit Kalamata-Cross Gym), 4 από τη Θεσσαλονίκη (Booster Elite Fitness, CrossFit Revolution, Underground Box Thessaloniki, Grenade CrossFit Gym), 1 από την Κέρκυρα (CrossFit Corfu), 1 από τη Λαμία (Black Box Lamias), 1 από τον Βόλο (CrossFit Volos), 1 από την Ξάνθη (CrossFit Cate’s), 2 από τη Λάρισα (Box 33, Cross Generation Fitness Studio), 1 από την Άρτα (CrossFit Factory Arta), 1 από τα Γιάννενα (CrossFit Ioannina), 1 από την Αλεξανδρούπολη (CrossFit IronCage), 2 από την Κύπρο (CrossFit Cosmos, CrossFit Rogue Force), 1 από τη Ρόδο (Black Box Rhodes), 1 από τη Μυτιλήνη (CrossFit Mytilini), 1 από το Αγρίνιο (Warehouse).

Καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιούνται σεμινάρια από γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και διατροφολόγους, ενώ θα υπάρχουν επίσης εκδηλώσεις CrossFit για παιδιά, CrossFit για ΑμεΑ, καθώς και παρεμφερείς δραστηριότητες, όπως Calisthenics, Gymnastics.

Εμείς, θέλοντας να μάθουμε περισσότερα για το crossfit, επισκεφθήκαμε το CrossFit Kallithea για να μιλήσουμε με τους ειδικούς και να δούμε από κοντά αν… το έχουμε!

Best of internet