Νο Limits 27: Το... διαβατήριο για το εξωτερικό! (pics)

Νο Limits 27: Το... διαβατήριο για το εξωτερικό! (pics)

bet365

Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για το No LImits 27 «Star Wars», με τους Φλοριάν Μάρκου και Μελέτη Κακουμπάβα να δηλώνουν έτοιμοι για πολύ ξύλο και... εξωτερικό! Το gazzetta.gr, ως χορηγός επικοινωνίας, δεν θα μπορούσε να λείπει.

Στο αμφιθέατρο του Ιατρικού Κέντρου στο Κεφαλάρι, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του No Limits 27 «Star Wars».

Η διοργανώτρια του εν λόγω θεσμού, Γεωργία Μπιτάκου, παρουσίασε την άκρως «δυνατή» κάρτα αγώνων στην οποία δεσπόζει η «μάχη» του Μελάτη Κακουμπάβα με τον Φλοριάν Μάρκου. Οι δυο τους έχουν παίξει ξανά στο παρελθόν δύο φορές, οπού το μεταξύ τους σκορ είναι 1-1 μέχρι στιγμής.

Φυσικά, ο νικητής στις 23/4 στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας στο Περιστέρι πέρα από το πρεστίζ θα τραβήξει πάνω του και περισσότερα βλέμματα από το εξωτερικό.

Ο Φλοριάν Μάρκου, πάντως, δήλωσε στο gazzetta.gr έτοιμος για τη νίκη και καλεί τον κόσμο να δει, την ίσως και τελευταία του παράσταση στην Ελλάδα πριν επιστρέψει και πάλι στην Αυστρία. Ο Μελέτης Κακουμπάβας από την πλευρά του, δήλωσε έτοιμος να πάρει τη ζώνη από τον Μάρκου, ενώ η Μπιτάκου μας... αποκάλυψε τα σχέδιά της, στα οποία έχει δρομολογήσει να βγάλει το No Limits στο εξωτερικό.

Μάρκου: «Μετά το ματς με τον Κακουμπάβα θα αργήσω να παίξω και πάλι στην Ελλάδα»

«Το ματς με το Μελέτη θα πάει πολύ καλά, έχω προετοιμαστεί γι αυτό, κάνω προπονήσεις καθημερινά με τον κ. Αρμάο βάζοντας στο πρόγραμμα τρέξιμο, κολύμβηση, βάρη, ώστε να έχω το καλύτερο δυνατότερο αποτέλεσμα. Πιστέψτε με, όσοι έρθετε στο No Limits 27 θα με δείτε νικητή.

Στην εξομολόγησή σου στο gazzetta.gr μετά την περιπέτειά σου, δήλωσες έτοιμος για τα μεγαλύτερα ρινγκ του κόσμου. Ίσως και το ματς στο Περιστέρι να είναι μια ευκαιρία να σε απολαύσει το ελληνικό κοινό για τελευταία φορά πριν φύγεις και πάλι στο εξωτερικό;

«Θα δούμε, δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι μετά τον αγώνα αυτό θα κάνω πολύ καιρό να παίξω και πάλι στην Ελλάδα. Θα συνεχίσω επαγγελματικά στο εξωτερικό, όπως έκανα πριν βρεθώ πάλι στην Ελλάδα».

Ο προορισμός σου θα είναι η Αυστρία;

«Αυστρία και όχι μόνο»!

Κακουμπάβας: «Πάω να πάρω τη ζώνη του Φλοριάν»

Είσαι έτοιμος να κόψεις την ορμή του αντιπάλου σου;

«Δεν ξέρω αν θα του κόψω την ορμή, αλλά θέλω σίγουρα να απολαύσω περισσότερο τον αγώνα μου απ' ότι στο FFC».

«Γι αυτό πάω», απάντησε κατηγορηματικά στην ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να πάρει τη ζώνη του Φλοριάν Μάρκου.

Δεδομένα, η προσοχή του είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με τον Φλοριάν. Ωστόσο, το εξωτερικό είναι στο μυαλό σου;

«Όλοι οι αθλητές θέλουν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, οπότε κοιτάμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο αγώνας στο No Limits θα αποτελέσει εισιτήριο γι αυτό, καθώς θα μας δουν πολλά μάτια από το εξωτερικό».

Μπιτάκου: «Όλα δρομολογημένα για No Limits εκτός συνόρων»

«Δέκα χρόνια τώρα καμία διοργάνωση του No Limits δεν ήταν ίδια έτσι κι αλλιώς, αλλά τώρα που συμπληρώνουμε δέκα χρόνια αυτή η διοργάνωση σηματοδοτεί μία υπέροχη διαδρομή, με πάρα πολλές δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεράσουμε. Κερδίσαμε πάρα πολλές συγκινήσεις, γεμίσαμε όλα τα εθνικά στάδια της χώρας, μπήκαμε σε μνημεία, σε αξιοθέατα, σε κάστρα... αναδείξαμε τις ομορφιές της χώρας μας, πέρα από την αναμφίβολη προβολή των αθλητών. Είναι δέκα χρόνια που πέρασαν αστραπιαία αλλά το όφελος που κερδίσαμε απ' όλα όσα ζήσαμε μόνο σε αναρίθμητους τόμους βιβλίων μπορεί να γραφτεί.

Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η κάρτα αγώνων της δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη κάποιας άλλης διοργάνωσης - και όχι μόνο στην Ελλάδα τολμώ να πω - γιατί ο Μελέτης Κακουμπάβας κι ο Φλοριάν Μάρκου είναι αυτή τη στιγμή οι δύο κορυφαίοι αθλητές της κατηγορίας τους και μπορούν να συγκριθούν με οποιοδήποτε. Εξάλλου θα είναι πάνω τους στραμμένα βλέμματα και από εξωτερικό και μην ξεχνάμε ότι θα κριθεί εκεί ποιος θα είναι ο "βασιλιάς" της κατηγορίας. Εχουμε το 1-1 και αυτή εδώ η μάχη αποτελεί το απόλυτο ξεκαθάρισμα.

Τα σχέδιά σας αφορούν μέχρι τον Ιούνιο όπου και είναι προγραμματισμένο το επόμενο No Limits ή έχετε και τίποτα άλλο στο μυαλό σας;

«Στις 11/6 θα γίνει το No Limits 28, που είναι εξίσου σημαντική διοργάνωση, καθώς θα επιστρέψει στους αγώνες λόγω σοβαρών τραυματισμών,ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σταμάτης Μπιτάκος, ο οποίος διέδωσε το Muay Thai στην Ελλάδα και σήκωσε την σημαία μας σε πάρα πολλές χώρες του εξωτερικού.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια είχα αρχίσει να ασχολούμαι με τις δυνατότητες που υπάρχουν να διοργανώσουμε το No Limits στο εξωτερικό. Είχα πάει στη Νέα Υόρκη, επίσης πήγα για μεγάλο διάστημα στο Ντουμπάι αλλά και τα Τίρανα. Είναι όλα δρομολογημένα για να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις και να βγάλουμε τη διοργάνωσή μας εκτός συνόρων. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν. Αντίθετα έχουμε κάτι που αυτοί δεν έχουν, την ψυχή. Η ελληνική ψυχή δεν έχει όρια».

 

Τελευταία Νέα