Τελικό η Δράκου στην Στοκχόλμη

Gazzetta team
Τελικό η Δράκου στην Στοκχόλμη

bet365

Η Νόρα Δράκου εξασφάλισε την πρόκριση της στον τελικό των 50μ. ύπτιο την πρώτη ημέρα του κολυμβητικού μίτινγκ που διεξάγεται στη Στοκχόλμη της Σουηδίας από 30 Μαρτίου έως 2 Απριλίου.

Μία πρόκριση και τέσσερις αποκλεισμούς περιελάμβαναν τα πρωινά προκριματικά της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης.

Η Δράκου με επίδοση 28.79, που αποτελεί την πέμπτη καλύτερη των προκριματικών.

Η αθλήτρια του Ωκεανού ήταν δεύτερη στη σειρά της πίσω από την πολωνή Αλεξάντρα Ούρμπαντσικ (28.62), ενώ τον καλύτερο χρόνο πέτυχε η Λευκορωσίδα Αλεξάντρα Χερασιμένια με επίδοση 28.49.

Αντίθετα δεν τα κατάφεραν ο Απόστολος Χρήστου στα 200μ. Ύπτιο και η Κρίστελ Βουρνά, Στέφανος Δημητριάδης και Ανδρέας Βαζαίος στα 50μ. Πεταλούδα. Και οι τέσσερις έμεινα αρκετά μακριά από τις καλύτερες του επιδόσεις.

Αρχικά, ο Απόστολος Χρήστου πέτυχε επίδοση 2:02.72, τερματίζοντας στην 3η θέση της 6ης προκριματικής σειράς και στην 9η συνολικά, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός του απογευματινού τελικού. Την καλύτερη επίδοση στο συγκεκριμένο αγώνισμα πέτυχε ο Ιταλός Λούκα Μενκαρίνι με 2:00.31.

Την ίδια τύχη είχε και η Κρίστελ Βουρνά που βρέθηκε στην 9η συνολικά θέση του αγώνισματός της με χρόνο 27.14, μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από την πρόκρισή της στον τελικό (27.12).

Η αθλήτρια του Εθνικού τερμάτισε τρίτη στη 12η προκριματική σειρά, ενώ πρώτη από όλες τις σειρές ήταν η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου σε αυτό το αγώνισμα Σάρα Σέστρεμ με χρόνο 25.55.

Μακριά από τις θέσεις που οδηγούσαν στον τελικό έμειναν ο Ανδρέας Βαζαίος και ο Στέφανος Δημητριάδης στα 50μ. Πεταλούδα. Οι αθλητές του ΑΝΟ Αργυρούπολης και του Ολυμπιακού έκαναν χρόνους 25.02 και 25.20 αντίστοιχα καταλαμβάνοντας της 18η και την 22η θέση στο σύνολο. Την καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα πέτυχε ο Ρώσος Σεργκέι Φεσίκοβ με χρόνο 24.10.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στον απογευματινό τελικό των 50μ. Ύπτιο με τη συμμετοχή της Νόρας Δράκου, ο οποίος θα διεξαχθεί λίγο πριν τις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα