Νέο σοκ για Γουίλιαμς!

Gazzetta team
Νέο σοκ για Γουίλιαμς!

bet365

Η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα απέκλεισε τη Νο 1 στον κόσμο Σερένα Γουίλιαμς στο τρίτο γύρο του Μiami Open, επικρατώντας 6-7 (3), 6-1, 6-2.

Aυτή ήταν η 3η νίκη της Ρωσίδας επί της Γουίλιαμς σε 11 αναμετρήσεις, ενώ τελευταία φορά που το είχε πετύχει ήταν στον τελικό του Ρολάν Γκαρός το 2009 όταν είχε πανηγυρίσει τον δεύτερο τίτλο γκραν σλαμ της καριέρας της.

Eπόμενη αντίπαλος της θα είναι η Εκατερίνα Μακάροβα (Νο.31) που επικράτησε με 2-0 σετ (6-1,6-2) της Σβιτολίνα (Νο.16) σε 1 ώρα και 8 λεπτά.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη. Λυπάμαι για τους φιλάθλους που απογοητεύτηκαν από τον αποκλεισμό της Σερένα, αλλά σίγουρα σύντομα θα είναι σε περισσότερες διοργανώσεις. Είμαι ευχαριστημένη από την εμφάνιση μου. Προσπάθησα να κρατήσω ένα καλό επίπεδο το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά και είμαι χαρούμενη με το σερβίς μου σήμερα», δήλωσε η Ρωσίδα.

Στον επόμενο γύρο θα βρεθεί και η Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.8) που επικράτησε σε μία συναρπαστική αναμέτρηση της Μουγκουρούζα (Νο.4) με 2-0 σετ (7-6,7-6) σε δύο ώρες και 13 λεπτά.

Στο μεταξύ ο Κέι Νισικόρι νίκησε για 4η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ και πήρε για 6 συνεχή σεζόν την πρόκριση το στους «16» της διοργάνωσης. ο Ιάπωνας χρειάστηκε 1 ώρα και 12 λεπτά για να κάμψει με 6-2, 6-2 τον Ουκρανό.

Επόμενος αντίπαλος για τον Νισικόρι θα είναι ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, ο οποίος επικράτησε 2-6, 6-3, 7-6 (3) του Τζο Γουίλφρεντ Τσόγνκα.

 

Τελευταία Νέα