Σούπερ άτυχος ο Κοντιζάς...

Σούπερ άτυχος ο Κοντιζάς...

Ο Μιχάλης Κοντιζάς είναι ο μεγάλος άτυχος του των Ημερίδας Επιλέκτων που πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, «Π. Καπαγέρωφ», αφού έχασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονδίνου για 1 εκατοστό του δευτερολέπτου.

Σούπερ άτυχος ο Κοντιζάς...

Ο κολυμβητής του Εθνικού έκανε μία καλή κούρσα στο 50άρι ύπτιο τερματίζοντας σε 25.53, με το όριο για το Λονδίνο να είναι 25.52...

Η επίδοση αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον αθλητή που καλύτερη ατομική επίδοση είχε πετύχει πέρυσι στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 25.60.

Επειδή είναι πραγματικά κρίμα να χάσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση για ένα εκατοστό, δεν αποκλείεται η Κολυμβητική Ομοσπονδία να κάνει μία εξαίρεση και να τον συμπεριλάβει στην αποστολή όπως έχει κάνει στο παρελθόν. 

Η σύνθεση της αποστολής αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και στην περίπτωση που γίνει εξαίρεση στην περίπτωση του Κοντιζά, θεωρείται σχεδόν βέβαια ότι θα πρέπει να ισχύσει και σε αυτήν του Χρήστου Κατραντζή, ο οποίος δεν έπιασε το όριο στα 100μ. ελεύθερο για 3 εκατοστά (49.42 με όριο 49.39). 

Στις ειδήσεις τη διοργάνωσης ήταν και η ένταξη του Απόστολου Χρήστου στην ομάδα 4x100μ. ελεύθερο στη θέση του Ανδρέα Βαζαίου. Ο Χρήστου έκανε χρόνο 49.95, το οποίο ήταν καλύτερος χρόνος από το 50.37 που κατείχε ο Βαζαίος, επομένως οριστικά θα κολυμπήσει στην σκυταλοδρομία μαζί με τους: Κριστιάν Γκολομέεβ 49.12, Χρήστο Κατραντζή 49.42 και Οδυσσέα Μελαδίνη 49.47.

Best of internet