«Καταπέλτης» ο Συναδινός για απόφαση Πραγαλού

«Καταπέλτης» ο Συναδινός για απόφαση Πραγαλού

bet365

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός τοποθετήθηκε στο gazzetta.gr για το θέμα αποκλεισμού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του αθλήματος.

Με χθεσινή της ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (ETU), στην οποία πρόεδρος είναι ο Θανάσης Πραγαλός, ενημέρωσε για τον αποκλεισμό των Ελλήνων αθλητών από τις διεθνείς διοργανώσεις, προκειμένου να πιέσει την πολιτεία να αναγνωρίσει τα πτυχία προπονητών που διοργάνωση σε συνεργασία με την ΕΛΟΤ, χωρίς να έχει λάβει γνώση η καθ' ύλην αρμόδια ΓΓΑ (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά το ρεπορτάζ).

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Ιούλιο Συναδινό δήλωσε: «Αν νομίζει ο καθένας ότι από το εξωτερικό θα έρχεται και θα εκμεταλλεύεται τον κόσμο και θα του παίρνει λεφτά δίνοντας τους πτυχία τα οποία δεν έχουν καμία ισχύ στην χώρα μας πλανάται πλάνην οικτρά. Αυτά τα πτυχία δεν πρόκειται να αναγνωριστούν ποτέ! Υπάρχει συντεταγμένη πολιτεία και θεσμοί τους οποίους δεν μπορεί να παρακάμψει κανείς.


Σε ότι αφορά στο θέμα του αποκλεισμού ας κάνει η ΕΛΟΤ τις απαραίτητες ενέργειες για να λύσει το θέμα. Δεν μπορεί να θυμάται καθένας όποτε τον συμφέρει το αυτοδιοίκητο και όποτε δεν τον συμφέρει να το ξεχνά. Ξαναλέω δεν υπάρχει περίπτωση να νομιμοποιήσουμε παρανομίες, οι οποίες έγιναν προς εκμετάλλευση και εξαπάτηση ανθρώπων που ήθελαν να πάρουν πτυχίο προπονητή και τελικά έχουν στα χέρια τους ένα άχρηστο χαρτί. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό και θα πρέπει οι άνθρωποι που εξαπατήθηκαν να προσφύγουν στην Ελληνική Ομοσπονδία»

 

Τελευταία Νέα