Οικονόμου: «Θίχτηκε ο εγωισμός του Κριστιάν»

Οικονόμου: «Θίχτηκε ο εγωισμός του Κριστιάν»

bet365

Ο άνθρωπος που ανέδειξε τον Κριστιάν Γκολομέεβ και δεν τους ενώνει μία απλή σχέση προπονητή-αθλητή, Άκης Οικονόμου μίλησε στο gazzetta.gr για τα τρία μετάλλια του Έλληνα κολυμβητή στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

«Οι εμφανίσεις που έκανε ήταν στις δυνατότητες του. Στην αρχή των αγώνων δεν του βγήκαν οι κούρσες όπως τις είχε φανταστεί και στην τελευταία μας συνομιλία ήταν ενοχλημένος. Βέβαια είχε και ένα θέμα υγείας και σε αυτό προστέθηκε και η μετακίνηση στην Ατλάντα. Τελικά, νομίζω ότι θίχτηκε ο εγωισμός του Κριστιάν και του έκανε καλό. Βλέποντας την κούρσα της σκυταλοδρομίας κατάλαβα πόσο πιεσμένος ήταν για να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα και τα κατάφερε», δήλωσε ο Άκης Οικονόμου και πρόσθεσε,

«Φέτος, η χρονιά του είναι εστιασμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και βασικά τώρα ξεκινά και το δυσκολότερο κομμάτι της προετοιμασίας του. Σε συνεννόηση με το πανεπιστήμιο θα έχει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στην 50άρα πισίνα. Η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι πολύ δύσκολο, πρέπει να φτάσει στον ημιτελικό και μετά στον τελικό, όμως έχει αστείρευτο ταλέντο και περιμένω από εκείνον κάτι πολύ καλό. Βέβαια, θα πρέπει να διαχειριστεί και ακριβώς αυτό το κομμάτι, δηλαδή ότι πάει στους Αγώνες με σκοπό τη διάκριση και όχι τη συμμετοχή, το οποίο είναι δίκοπο μαχαίρι.

Τώρα ξεκινά η ολυμπιακή χρονιά για εκείνον, οι αγώνες με το πανεπιστήμιο ολοκληρώθηκαν, επομένως επικεντρώνεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αμέσως μετά θα βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας στις ΗΠΑ, γιατί έχουν μικρότερη διαφορά ώρας με την Βραζιλία, οπότε αφού μπορεί να μείνει εκεί θα το εκμεταλλευτεί».

 

Τελευταία Νέα