Πρωταθλήτρια και στο ήθος η Υφαντίδου!

Πρωταθλήτρια και στο ήθος η Υφαντίδου!

Πρωταθλήτρια και στο ήθος η Υφαντίδου!

Η Βεροιώτισσα επταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου διδάσκει ήθος τους συμπολίτες της, οι οποίοι αντιμετώπισαν εχθρικά τους ξεριζωμένους πρόσφυγες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που ζει και προπονείται στη Βέροια δεν δίστασε να τα βάλει δημόσια με τους μισανθρώπους, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Το να καταδικάζουμε ανθρώπους επειδή πιστεύουν σε έναν άλλο Θεό, οι οποίοι ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους..κινδύνεψαν να χάσουν τις ζωές τους και ζητούν απλά μέλλον για τα παιδιά τους, ούτε καν καλύτερο, απλά να ζήσουν..είναι κατακριτέο.

Σε όλη την Ελλάδα έχουν δεχτεί αυτούς τους ανθρώπους, σε μια Βέροια αποφάσισαν να κάνουν την κακή διαφορά.

Δεν σας ζήτησαν να τους βάλετε στα σπίτια σας ούτε να τους δώσετε με το ζόρι το φαγητό σας.

Ο Χριστός βέβαια είπε: Ο έχων δύο χιτώνας μεταδότω τω μη εχόντι, και ο έχων βρώματα ομοίως ποιείτω. Δεν είπε αν είναι μουσουλμάνος λιτσάρισε τον..

Αυτοοριστήκατε τιμωροί και εκδικητές!
Και αν τολμήσει να με κατηγορήσει κανείς για την άποψη μου,να υπενθυμίσω ότι εγώ τιμάω το εθνόσημο ανταγωνιζόμενη τη διαφορετικότητα, το χρώμα, την θρησκεία, 
Αλλά τον υγιή ανταγωνισμό και όχι του μίσους...»

Στη Βέροια και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο φιλοξενίας που δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου, οι πρόσφυγες έγιναν δεκτοί από τους ντόπιους με αποδοκιμασίες, ενώ κάποιοι τους εκσφενδόνισαν γουρουνοκεφαλές. 

Best of internet