«Χάλκινοι» Τελτσίδου και Μουστόπουλος

«Χάλκινοι» Τελτσίδου και Μουστόπουλος

bet365

Oι Ελισάβετ Τελτσίδου και ο Ρομάν Μουστόπουλος ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου των Γκραν Πρι της Τιφλίδας.

Η Ελληνίδα τζουντόκα αγωνίστηκε Δ' γκρουπ της κατηγορίας των 70κιλών, όπου στον πρώτο αγώνα επικράτησε της Λουξεμβούργιας Λιν Μόσονγκ με ippon σε 3:49, ενώ αμέσως μετά κατέβαλε την Αυστριακή Μπρναντέτ Γκραφ με τον ίδιο τρόπο 2:55. Στον τρίτο αγώνα γνώρισε την ήττα από την Εστέλ Φανί Ποσβιτέ με παρατήρηση 1-3, ωστόσο η Γαλλίδα προκρίθηκε στον τελικό δίνοντας δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία των ρεπεσάζ στην Ελληνίδα τζουντόκα. Εκεί η Τελτσίδου νίκησε την Γερμανίδα Λόρα Βάργκας Κοχ με ippon 1:42 και στον τελικό την Πολωνή Καταρζίνα Κλις επίσης με ippon σε μόλις 50'' για να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου!

Σε ότι αφορά στον Ρομάν Μουστόπουλο, αναδείχθηκε νικητής στο Β' γκρουπ και πέρασε στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε από τον Γεωργιανό Λεβάν Γκουγκάβα με ippon σε 1:28. Ετσι, προκρίθηκε απευθείας στον τελικό των ρεπεσάζ, όπου νίκησε τον Γεωργιανό Ζεμπέντα Ρεκβιασβίλι με ippon 4:45.

Νωρίτερα στην φάση των ομίλων ο Μουστόπουλος νίκησε τους Σαέντ Μολαέι από το Ιράν με ippon 1:34, τον Γεωργιανό Γκιόργκι Παπουνασβίλι με waza-ari και τον Γερμανό Αλεξάντερ Βίτσερτσακ επίσης με waza-ari.

Στην ίδια κατηγορία ο Αλέξης Ντανατσίδης έκανε μία νίκη επί του Πολωνού Λούκας Μπλαχ, όμως στην συνέχεια αποκλείστηκε από τον Ρεκχβιασβίλι.

 

Τελευταία Νέα