Θύματα τραυματισμού και αποκλεισμού...

Θύματα τραυματισμού και αποκλεισμού...

bet365

Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, Γελένα Γιάνκοβιτς και η Μπελίντα Μπέντσιτς αποχαιρέτησαν το Μiami Open, μόλις από τον δεύτερο γύρο.

Η Ισπανίδα Ναβάρο, γνώρισε την ήττα από την Αμερικανίδα Κόκο Βαντεβέγκε με 6-4, 6-2. Σε ότι αφορά στην Ελβετίδα Μπέντσιτς Νο 7 στο ταμπλό της διοργάνωσης, παραχώρησε τη νίκη στην Κριστίνα Πλίσκοβα, η οποία είχε προέλθει από το ταμπλό των προκριματικών, λόγω τραυματισμού, ενώ το σκορ ήταν 4-1 υπέρ της Ρωσίδας.

Ομοίως και η Γελένα Γιάνκοβιτς Νο 18 στο ταμπλό της διοργάνωσης, έπαιξε μόλις ένα γκέιμ, το οποίο έχασε και παραχώρησε τη νίκη στην Πολωνή Μαγκντα Λινέτε.

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε η Γκαμπρίνε Μουγκουρούθα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα. Η 26χρονη Σλοβάκα πάλεψε σθεναρά για 2 ώρες και 4 λεπτά, όμως τελικά υπέκυψε με 6-7(3), 6-3, 7-5.

Στα θύματα του κυρίως ταμπλό καταχωρείται και η Σαμπίνε Λιζίτσκι. Η Γερμανίδα Νο 29 στο ταμπλό ηττήθηκε από την Ρουμάνα Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου με 6-4, 1-6, 7-6(2).

Στο δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε και η παρουσία της Σάρα Εράνι, η Ιταλίδα Νο 14 στο ταμπλό ηττήθηκε με 6-1, 6-3 από την Γιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα.

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν και στους άνδρες, με τον Φελιθιάνο Λόπεθ να αποκλείεται από τον qualifier Γιοσιχίτο Νισιοκα, με 6-4, 6-4.

Τέλος, στο περίφημο ματς του Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο, ο οποίος επρόκειτο να παραταχθεί απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, που τελικά απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω γαστρεντερίτιδας, ο Αργεντινός ηττήθηκε από τον συμπατριώτη του Οράθιο Θεμπάγιος με 6-4, 6-4.

 

Τελευταία Νέα