Στους 127 ο αριθμός των... καρδιοπαθών

Στους 127 ο αριθμός των... καρδιοπαθών

bet365

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) έχει καταγράψει 127 θετικά δείγματα στο σκεύασμα meldonium, στο οποίο είχε βρεθεί ντοπέ η Μαρία Σαράποβα.

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα (25/03) δια στόματος του υπευθύνου Τύπου της WADA, Μπεν Νίκολς, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιnterfax.

H ενεργός ουσία μιλδτρονάτη, η οποία παρασκευάζεται στη Λετονία, όπως προκύπτει είναι ευρέως διαδεδομένη στους Ρώσους αθλητές. Συγκεκριμένα, αθλητές από περισσότερα από 10 αθλήματα έχουν βρεθεί θετικοί σε περίπου 40 ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου φέτος.

Ήδη έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα 15 Ρώσων αθλητών, ανάμεσα τους εκτός της Σαράποβα, της αθλήτρια τους καλλιτεχνικού πατινάζ, Γεκατερίνα Μπόμπροβα και χρυσού Ολυμπιονίκη στο πατινάζ ταχύτητας, Σεμγιόν Ελιστράτοφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα