Στο «μικροσκόπιο» οι ΗΠΑ

Στο «μικροσκόπιο» οι ΗΠΑ

Ανάλυση στα πολύτιμα βίντεο και στοιχεία που καταγράφει με την κάμερα του ο Γιώργος Χριστοφοράτος, Διευθυντής της ΚΟΕ, ειδικός επί της στατιστικής ανάλυσης παιχνιδιού, πρόκειται να κάνει το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής, ενόψει του αγώνα με τις ΗΠΑ.

Στο «μικροσκόπιο» οι ΗΠΑ

 

Ο Σάκης Κεχαγιάς και η συνεργάτιδα του Αγγελική Γερόλυμου, θα αναλύσουν το βίντεο του αγώνα ΗΠΑ – Ισπανίας (8-6) που ακολούθησε τον δικό μας, αλλά και άλλα στοιχεία που έχουν καταγραφεί για τις Αμερικανίδες που διαμένουν μαζί με την Εθνική μας ομάδα στο ίδιο ξενοδοχείο στο Βέρντεν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήρεμος αλλά και αποφασιστικός, σκιαγραφεί την επόμενη ημέρα: «Έτσι που τα καταφέραμε, με τις νίκες και τις εμφανίσεις, αλλά και τη βοήθεια του Θεού και την τύχη, έχουμε μπροστά μας δύο ευκαιρίες. Την πρώτη αύριο με τις ΗΠΑ και την δεύτερη το Σάββατο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι ΗΠΑ είναι το φαβορί, αλλά εμείς που από την αρχή είπαμε ότι θα πηγαίνουμε βήμα – βήμα και παιχνίδι – παιχνίδι, θα επιχειρήσουμε να κάνουμε το ίδιο και αύριο.

Οι ΗΠΑ είναι μια … πολεμική μηχανή ως ομάδα και πρέπει να βρούμε τρόπους να τις αντιμετωπίσουμε.

Με τον Καναδά είχαμε θέληση, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα από την αρχή. Αντιδράσαμε σωστά, με καλή αμυντική λειτουργία, καθαρή σκέψη και λειτουργία στην τελική μας προσπάθεια».

Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκαν με τον αγώνα Νότιας Αφρικής – Ιαπωνίας 6-15.

Η Βαθμολογία λοιπόν: ΗΠΑ και Ελλάδα 6β., Ισπανία, Καναδάς και Ιαπωνία 2, Νότια Αφρική 0.

Best of internet