Ήττα με παράπονα!

Gazzetta team
Ήττα με παράπονα!

bet365

Το... άλμα προς τα πάνω δεν έγινε για την Προοδευτική Αγρινίου, αφού η ήττα με 35-32 από τον Πανιώνιο στο Άργος... ψαλιδίζει πολλές ελπίδες για τα μπαράζ ανόδου στην Α2. Πάντως οι Αγρινιώτες έχουν πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία!

Απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα όπως ο Πανιώνιος οι παίκτες του Αγρινίου έβρισκαν λύσεις στην επίθεση όμως όπως τονίζουν βρέθηκε ένας... εφευρετικός διαιτητής, ο κ. Ψύλλος που με τα σφυρίγματα του εν πολλοίς διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα!. Με δίλεπτες αποβολές και με πέναλτι που έδινε δημιούργησε εκνευρισμό και κατάφερε να αποσυντονίσει την ομάδα της Προοδευτικής.Το σκόρ μέχρι το 50′ ήταν 28-28 και εκεί που φαίνοταν ότι οι παίκτες του Συράκου είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν τη νίκη τελικά το... πλάνο κύλησε διαφορετικά!

Να τονιστεί ότι οι άνθρωποι της Προοδευτικής είχαν ζητήσει εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τις 10/2/2016 με έγγραφό προς την ΚΕΔ. Πλέον έχοντας απομείνει 2 αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας η ομάδα του Αγρινίου χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων (στραβοπάτημα της Ακαδημίας Πάτρας) για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου με αντίπαλο τον Αλκυών Δρεπάνου.

Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Συράκος Παναγιώτης) : Μπαζούλας Β., Γεωργομήτρος Α.(2), Βασιλείου Γ.(3), Φωτόπουλος Λ.(4), Αναστασόπουλος Δ., Σωτηρόπουλος Χ., Κωνσταντόπουλος Γ.(8), Λιόκαυτος Κ.(9), Αλεξόπουλος Ε., Δήμου Χ., Ράϊκος Σ., Συράκος Λ., Μαυρέλης Χ., Παπανίκος Δ.(3), Ράϊκος Κ.(3), Χαϊμάνης Κ.

 

Τελευταία Νέα