Μπολτ: «Στο Ρίο οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί»

Φώτης Καρακούσης
Μπολτ: «Στο Ρίο οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί»

bet365

Ρίο και τέλος για τον Γιουσέιν Μπολτ με τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον πλανήτη να τονίζει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Βραζιλία θα είναι οι τελευταίοι του.

Το είχε αναφέρει και πριν, αλλά όλοι οι φίλοι του στίβου ήλπιζαν πως θα άλλαζε γνώμη. Για την ακρίβεια και πάλι το ελπίζουν, καθώς μιλάμε όχι απλά για τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον πλανήτη, αλλά για έναν από τους ελάχιστους αθλητές στίβου που έχει προσωπικούς οπαδούς.

Όπως καταλάβατε μιλάμε για τον φοβερό και τρομερό Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο θα είναι οι τελευταίοι του και πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί σε αυτούς του 2020 στο Τόκιο.

Συγκεκριμένα ο Τζαμαϊκανός ανέφερε για το θέμα αυτό: «Στο Ρίο θα είναι σίγουρα οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί αγώνες. Είναι δύσκολο να έχω κίνητρο για να συνεχίσω για άλλα τέσσερα χρόνια».

Από την άλλη ο προπονητής του Γκλεν Μάιλς έχει αναφέρει πως ο Μπολτ θα αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς στο Τόκιο, αλλά ο ίδιος ο 30χρονος με την σημερινή του συνέντευξη ξεκαθάρισε πως θα σταματήσει και όλοι πλέον ελπίζουν πως μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια θα αλλάξει γνώμη και θα τον δούμε και στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Ο Μπολτ είναι ο αθλητής που κατέχει τα παγκόσμια ρεκόρ στα 100 (9.58) και 200 μέτρα (19:19) και έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο σε 100, 2000 και 4Χ100 και στο Πεκίνο και στο Λονδίνο και θέλει στο Ρίο να κάνει το απόλυτο τρία στα τρία. Για την ακρίβεια μόνο ένα χρυσό έχει χάσει και αυτό στο Παγκόσμιο του Νταεγού, όταν είχε κάνει άκυρη εκκίνηση.

 

Τελευταία Νέα