Παπαμιχαήλ σε φοβερή φόρμα

Gazzetta team
Παπαμιχαήλ σε φοβερή φόρμα

bet365

Εμφάνιση που δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματοποίησε σήμερα στο μίτινγκ βάδην του Ντουντίντσε της Σλοβακίας, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.

Ο έμπειρος αθλητής κατέλαβε την έκτη θέση στα 20χλμ βάδην με 1 ώρα 21.48, επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του 1.21.12 και η καλύτερη επίδοση, που σημείωσε από το 2012 και τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Ο αθλητής του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου στοχεύει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ωστόσο πριν από το κορυφαίο γεγονός, θα κυνηγήσει μια καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο βάδην της Ρώμης, τον ερχόμενο Μάιο.

«Παρότι βρίσκεται στην αρχή της σεζόν έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Θα μπορούσε να είχε πάει ακόμη καλύτερα, ωστόσο αναγκάστηκε να ρίξει την ένταση μετά το 14ο χιλιόμετρο, όταν τον έπιασαν κράμπες στο στομάχι. Εχουμε δρόμο μπροστά μας και πιστεύω πως θα έρθουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα», είπε ο Κεφαλόπουλος, για τον έμπειρο αθλητή. Νικητής του αγώνα ήταν ο Βρετανός Τομ Μπόσγουορθ με 1.20.41, που όπως και οι άλλοι τρεις αθλητές που ακολούθησαν πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Δεύτερος ήταν ο Ματέο Τζιοπόνι (Ιταλία) με 1.20.52 και τρίτος Ιτον Ιμπανέζ (Σουηδία) με 1.20.54.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και η Αθανασία Βαίτση, που ήταν δεύτερη στα 10χλμ βάδην Νεανίδων με 49.57, ωστόσο από το έκτο χιλιόμετρο κι έπειτα αγωνιζόταν με ενόχληση στον προσαγωγό.

 

Τελευταία Νέα