Aνοίγει η EXPO του Ημιμαραθωνίου

Gazzetta team
Aνοίγει η EXPO του Ημιμαραθωνίου

bet365

Τα εγκαίνια της έκθεσης Half Marathon Expo 2016 γίνονται την Πέμπτη στο Ζάππειο Μέγαρο!

Αυτοί που επιθυμούν να αγωνιστούν στον Ημιμαραθώνιο αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης (Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου 3χλμ και Αγώνας για ΑμεΑ & Special Olympics) και δεν πρόλαβαν με την on- line διαδικασία εγγραφών που ολοκληρώθηκε, οφείλουν να σπεύσουν όσο πιο έγκαιρα γίνεται, επικοινωνώντας με το Γραφείο Ημι-Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ ώστε να υποβάλλουν την εγγραφή τους (Λ Συγγρού 137 3ος όροφοες, 2109331113, 2109315886)

Για όλα αυτά και γενικότερα όσα σχετίζονται με τον αγώνα, ο Δήμος Αθηναίων, ο ΣΕΓΑΣ και ο Οργανισμός Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 και ώρα 13.30 στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ (Αίθουσα Συνεντεύξεων).

Θα προηγηθούν στις 13:00 τα εγκαίνια της έκθεσης Half Marathon Expo 2016 το νέο αυτό εκθεσιακό γεγονός, το οποίο πλαισιώνει με μεγάλη επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο Αθηνών την οποία επισκέπτονται χιλιάδες δρομείς.

Θυμίζουμε οτι στο Ζάππειο Μέγαρο, βρίσκεται και το κέντρο εγγραφών του 5ου Ημι-Μαραθωνίου το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί με τα εγκάινια της έκθεσης.

Εκτός από τους διοργανωτές που θα παραθέσουν κάθε πληροφορία για τη διοργάνωση, στη συντέντευξη θα παραβρεθούν πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-μαραθωνίου. Φέτος υπάρχει και το επιπλέον κίνητρο που δίνει ο ΣΕΓΑΣ καθώς οι πρώτοι-ες στον Ημι-μαραθώνιο θα προκριθούν αυτόματα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Επίσης θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν, εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Περιφέρειας Αττικής και των κύριων χορηγών του Αγώνα.

 

Τελευταία Νέα