Βλάχος: «Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό»

Βλάχος: «Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό»

Βλάχος: «Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό»

Ο Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του μετά το ματς έμεινε στα γενέθλια του Ολυμπιακού!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε μετά το επιβλητικό 18-5 επί του Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την προσπάθεια των αθλητών μου. Δεν έχω κάτι άλλο να  πω για το ματς. Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό, ο οποίος αύριο συμπληρώνει αύριο τα 91α γενέθλια του. Εύχομαι να υπηρετούμε την ομάδα και να αγωνιζόμαστε για να παίρνουμε τίτλους. Εύχομαι η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού να μας κάνει περήφανους». 

Από την πλευρά του ο Άγγελος Βλαχόπουλος είπε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά είναι η αλήθεια, όμως στην συνέχεια ξεμουδιάσαμε και ξεφύγαμε στο σκορ. Το περίμενα πολύ δύσκολο το ματς. Ήταν ήταν ένας καλός αγώνας ενόψει αυτού με την Μπαρτσελονέτα. Νομίζω ότι ήταν το ιδανικό εντός συνόρων τεστ, με τον κόσμο στο πλευρό μας». 

Τέλος, ο Φίλιππος Καραμπέτσος σημείωσε: «Δεν ξέρω αν εξαντληθήκαμε στην άμυνα, πάντως δεν ακολουθήσαμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού στην επίθεση. Βγάζουμε πράγματα στην προπόνηση που δεν μπορέσαμε να τα δείξουμε στο παιχνίδι. Έχουμε σκαμπανευάσματα στην απόδοση μας. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια». 

Best of internet