Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 18-5

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 18-5

bet365

Η διαφορά δυναμικότητας είναι χαώδης! Ο αήτητος Ολυμπιακός για άλλη μια φορά δεν δυσκολεύτηκε να συντρίψει με 18-5 τον ελλιπή Παναθηναϊκό στο «ντέρμπι» της 16ης αγωνιστικής Α1 πόλο Ανδρών, στο κατάμεστο «Π. Καπαγέρωφ»!

Σε ένα ματς που δεν σηκώνει κριτική, ο Ολυμπιακός έκανε μία καλή πρόβα ενόψει του σημαντικού αγώνα του Σαββάτου για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην ισχυρή Μπαρτσελονέτα. Oι «Ερυθρόλευκοι» προηγούνται στη βαθμολογία του α' ομίλου με 12 βαθμούς, με την Μπαρτσελονέτα να έπεται ισόβαθμη με την Έγκερ με 11 βαθμούς.


Σε ότι αφορά στο ματς, στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γρήγορο γκολ με τον Μάγιαρακ και τον Κόνγουεϊ να απαντά αμέσως. Ο Βλαχόπουλος έβαλε ξανά μπροστά τον Ολυμπιακό με 2-1, με τον Φουντούλη να σκοράρει και να κάνει το 3-1. Ο Παναθηναϊκός μείωσε με τον Γαβαλά, όμως ο Μουρίκης από τη θέση του φουνταριστού έκανε το 4-2. Η αμυντική λειτουργία του «πρασίνων» ήταν υποδειγματική, γι αυτό και κατάφεραν να κρατήσουν τον Ολυμπιακό, ώστε να μην ξεφύγει στο σκορ.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Γιώργος Αφρουδάκης έδειξε την τεράστια κλάση του, πετυχαίνοντας ένα ωραίο γκολ από θέση του φουνταριστού. Όμως σταδιακά η κούραση άρχισε να κάνει την εμφάνιση της στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο οποίοι δέχτηκαν εύκολα γκολ. Ο Ολυμπιακός δεν συγχώρεε τα λάθη στην άμυνα των «Πρασίνων» σημειώνοντας 4 γκολ με τους Δελακά, Κολόμβο και Φουντούλη, ο οποίος σημείωσε τα δύο εξ αυτών (το ένα πέναλτι).


Ήδη από τα μέσα της δεύτερης περιόδο ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να διαχειριστεί την πίεση που του ασκεί ο Ολυμπιακός και αυτό οφείλεται κυρίως στο ρόστερ των δύο ομάδων. Οι συνθήκες έγιναν ακόμα δυσχαιρέστερες στην τρίτη περίοδο για τον Παναθηναϊκό. Ο Τεό Λοράντος βλέπει τους παίκτες τους κουρασμένους όμως δεν έχει στη διάθεση του, λύσεις προκειμένου να τους πετάξει στην... αρένα με τα θηρία του Ολυμπιακού, που πέτυχε 5 γκολ, έναντι ενός των Πρασίνων με τον κραταιό Αφρουδάκη.

Η διαφορά δυναμικότητας των είναι απολύτως ξεκάθαρη. Παρότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να σταματήσει την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, απλώς δεν μπορεί και γίνεται θεατής σε μία ακόμη επιθετικό παραλήρημα 5 τερμάτων, με τους Κολόμβο, Μάγιαρακ, Γούνα, Βλαχόπουλο και Μουρίκη. Για τους φιλοξενούμενους ο Δερμιτζάκης στην τελευταία περίοδο περιορίστηκε απλώς στο να μείωσει σε 15-5 5 λεπτά πριν από τη λήξη του ματς.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 18-5

Οκτάλεπτα: 4-2, 4-1, 5-1, 5-1

Ολυμπιακός: Μάγιαρακ 2, Βλαχόπουλος 4, Φουντούλης 4, Μουρίκης 4, Δελακάς 1, Κολόμβος 2

Παναθηναϊκός: Κονγουέι 1, Γαβαλάς 1, Αφρουδάκης 2, Δερμιτζάκης 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα